на този до мен му духа......
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
на този до мен му духа......
като пусна парното на човека в дясно му духа студено а на мен топло... каква може да е причината след като сам завъртял и двете врътки на мах топло???
колата е без климатик
колата е без климатик
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
парното
При мен като пусна парното от средата духа студено а от страни и към предното стъкло топло . колата е с климатик !
А аз като цяло имам парно.Но ми е мноо слабо и нямам идея от какво е!Даже като е загряла при пуснато парно температурата на колата пада много барзо
С климатик сам ако това има някакво значение.Ако някой знае от какво може да е това МОЛЯ ИДЕ ЗИМААААА
Говорих с един механик и ми каза че е термостата и усилено ме реди да го сменя,но не дава никаква гаранция че ще се оправи проблема
С климатик сам ако това има някакво значение.Ако някой знае от какво може да е това МОЛЯ ИДЕ ЗИМААААА

Говорих с един механик и ми каза че е термостата и усилено ме реди да го сменя,но не дава никаква гаранция че ще се оправи проблема

Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Филтъра на климатика е виновен ако ти духа слабо.Ако е прецакан термостата или клапите на парното ще духа студено. 

ТДС - Турбо Див Селянин
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
до "канадеца" от средата винаги духа студено,отворите там ги водят Fresh air,и затова зимата направо слагай катинар на средния плъзгач 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
badsharki написа:до "канадеца" от средата винаги духа студено,отворите там ги водят Fresh air,и затова зимата направо слагай катинар на средния плъзгач
Ако колата е с климатроник има копче до отворите за топло/студено - кеф ти топло кеф ти студено.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
10 мнения
• Страница 1 от 1