проблем с парното в купето :(
Модератор: Технически модератори
			5 мнения
			 • Страница 1 от 1

- BMW_760_Li_V12
- Потребител
- 

- Кара: BMW 520 / E34
- Мечтае да кара: BMW 760 Li twin turbo
проблем с парното в купето :(
Здравейте,има следния проблем с моето скоро закупено БМВ 520и Е34 92 год. с климатроник.
Когато се кача в него предното стъкло се запотява на половина (шофьорската част) и като го запаля отдоло започва да тече антифриз за извесно време според мен е спукано радиаторчето или проблемат е в О - пръстените,но в купето няма и следа от антифриз, а тече отвън.Каква може да е причината за този теч отвън а не вътре?
 според мен е спукано радиаторчето или проблемат е в О - пръстените,но в купето няма и следа от антифриз, а тече отвън.Каква може да е причината за този теч отвън а не вътре? 
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Когато се кача в него предното стъкло се запотява на половина (шофьорската част) и като го запаля отдоло започва да тече антифриз за извесно време
 според мен е спукано радиаторчето или проблемат е в О - пръстените,но в купето няма и следа от антифриз, а тече отвън.Каква може да е причината за този теч отвън а не вътре?
 според мен е спукано радиаторчето или проблемат е в О - пръстените,но в купето няма и следа от антифриз, а тече отвън.Каква може да е причината за този теч отвън а не вътре? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
Re: проблем с парното в купето :(
Просто антифриза се оттича от отводнителните канали на климатика.
смени О-пръстените и би трябвало да се оправи, ако ли пък не - радиаторче, ама гледай да е читаво, макар че и да не е толкова сложна смяната както при VW, пак си е гъзеница 

.
 .
			смени О-пръстените и би трябвало да се оправи, ако ли пък не - радиаторче, ама гледай да е читаво, макар че и да не е толкова сложна смяната както при VW, пак си е гъзеница

.
 .
- BMW_760_Li_V12
- Потребител
- 

такаааа след парното на което се оказаха О пръстените имам още едно питане този път по отношение на предната главина   мога ли да сменя само лагера или е комплект с главината понеже от темите сварзани с този проблем не ми е ясно едни казват може други неможе.Та на кое да вярвам
 мога ли да сменя само лагера или е комплект с главината понеже от темите сварзани с този проблем не ми е ясно едни казват може други неможе.Та на кое да вярвам   става въпрос пак за моето си БМВ Е34 520и
 става въпрос пак за моето си БМВ Е34 520и   

мога ли да сменя само лагера или е комплект с главината понеже от темите сварзани с този проблем не ми е ясно едни казват може други неможе.Та на кое да вярвам
 мога ли да сменя само лагера или е комплект с главината понеже от темите сварзани с този проблем не ми е ясно едни казват може други неможе.Та на кое да вярвам   става въпрос пак за моето си БМВ Е34 520и

- VesoPesa
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
BMW_760_Li_V12 написа:такаааа след парното на което се оказаха О пръстените имам още едно питане този път по отношение на предната главинамога ли да сменя само лагера или е комплект с главината понеже от темите сварзани с този проблем не ми е ясно едни казват може други неможе.Та на кое да вярвам

Ако колата ти е с м50 мотор, демек 24 клапановия, цялата главина се сменя

За м20 не съм гледал, но предполагам е същата история

- BMW_760_Li_V12
- Потребител
- 

да същият е   благодаря колега
  благодаря колега  

благодаря колега