парно и климатик

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

парно и климатик

Мнение от D_U_D_E_ » 22 Окт 2010, 12:34

колеги, не мога да направя да духа топло отзад. Отпред си духа ОК, обаче отзад само студено :dunno: ???
И освен това, като си включа циркулацията на въздуха в купето и се включва климатика :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е34

Re: парно и климатик

Мнение от VINCHUN » 22 Окт 2010, 12:56

Всичко си е нормално.Отзад духа топло само от духалките под предните седалки,от централната конзола духа само студено-така е измислено.И това със циркулацията също е нормално!! :yes:

Поздрави!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 23 Окт 2010, 23:43

VINCHUN написа:Всичко си е нормално.Отзад духа топло само от духалките под предните седалки,от централната конзола духа само студено-така е измислено.И това със циркулацията също е нормално!! :yes:

Поздрави!!

И при мен е така. :yes: Това с циркулацията е мисля щото лятото в жегата ако затвориш и купето без климатик ще стане лудница.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Окт 2010, 1:48

vladobate написа:
VINCHUN написа:Всичко си е нормално.Отзад духа топло само от духалките под предните седалки,от централната конзола духа само студено-така е измислено.И това със циркулацията също е нормално!! :yes:

Поздрави!!

И при мен е така. :yes: Това с циркулацията е мисля щото лятото в жегата ако затвориш и купето без климатик ще стане лудница.

Не позна, направено е така за да не запотява стъклата защото климатика суши въздуха 8)
Изображение

Назад към E34