въпросче за пикселите

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

въпросче за пикселите

Мнение от D_U_D_E_ » 21 Окт 2010, 9:16

Значи, вчера гледах дали има изгорели бушони мушони и 1,2 реших да ги сменя. Единия 10А а другия 30А. Обаче по погрешка сложих 30А-вия на мястото на 10А, само за 1 сек. докато видях, че съм объркал. Сложих бушоните по местата. Сега половината цифри от километража и няколко от чертичките за смяната на маслото не ми светят, какво да правя?

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: въпросче за пикселите

Мнение от Митко Стоянов » 21 Окт 2010, 9:38

Според мен е съвпадение, няма как заради бушон с по-голям ампераж да ти изчезнат пикселите.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 21 Окт 2010, 10:40

D_U_D_E_ написа:Значи, вчера гледах дали има изгорели бушони мушони и 1,2 реших да ги сменя. Единия 10А а другия 30А. Обаче по погрешка сложих 30А-вия на мястото на 10А, само за 1 сек. докато видях, че съм объркал. Сложих бушоните по местата. Сега половината цифри от километража и няколко от чертичките за смяната на маслото не ми светят, какво да правя?

Смени маторя :) !

Виж буксите , и предгледай някоя крушка да не е предала богудух ! И според мен е съвпадение.
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от D_U_D_E_ » 21 Окт 2010, 11:51

четох из форума, смених Мап сензора, прочистих кулера и радиатора, сложих ел. перка, обаче не се оправи, демпферната шайба смених и купих ново ГНП :D

Може ли като съм сложил по-големия бушон и да ми се е прецакал този лентовия кабел. и как да го оправя.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 21 Окт 2010, 12:02

Няма как да преебеш таблото само с по-силен бушон, зашото не променяш по никакъв начин захранването му. От по-големия бушон проблем може да имаш само при евентуално късо съединение.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 21 Окт 2010, 12:38

D_U_D_E_ написа:четох из форума, смених Мап сензора, прочистих кулера и радиатора, сложих ел. перка, обаче не се оправи, демпферната шайба смених и купих ново ГНП :D

Може ли като съм сложил по-големия бушон и да ми се е прецакал този лентовия кабел. и как да го оправя.

Браво значи , чел си на Зъбчо всички препоръки :) !

Не , според мен няма как лентовия да се претаковата от бушона. Свали таблото и огледай спойки , букси лампи... в тоя ред.
може да има студени спойки или спукани на включванията.Те се виждат.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 21 Окт 2010, 14:14

D_U_D_E_ написа:Значи, вчера гледах дали има изгорели бушони мушони и 1,2 реших да ги сменя. Единия 10А а другия 30А. Обаче по погрешка сложих 30А-вия на мястото на 10А, само за 1 сек. докато видях, че съм объркал. Сложих бушоните по местата. Сега половината цифри от километража и няколко от чертичките за смяната на маслото не ми светят, какво да правя?

Тате за това ми е казвал че едно нещо като си работи не требва да се пипа, ако си вадил таблото провери дали си закачил хубаво буксите, инак от смяна на бушони нема кво да си прецакал

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от D_U_D_E_ » 22 Окт 2010, 14:26

:P :P вчера цял ден се виждаха само половината работи по таблото. Днес сутринта всичко си беше ОК ???
То, че си имаше няклоко изгорели пиксела и сега си ги има, обаче тея които бяха изгаснали си светанаха пак.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i vanus 94г.

Мнение от CivilWarrior » 24 Окт 2010, 10:50

И при мен е така колега. Сутрин докато е студена свети всичко като я покарам да се стопли и край нема никой :dunno: Мисля че е от кабела ама не ми се отваря таблото.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 24 Окт 2010, 23:45

То ясно, че е от кабела. Но не мога да намеря такъв, за да го сменя. Някой ако има информация, от къде може да се поръча, да сподели. Смяната не е проблем.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 25 Окт 2010, 10:32

27 долара е в ебея ,с пътя идва 57 лева. Тук се продават по 60 във Варна , ама да не давам линкове да става реклама на хората.
Изображение

Назад към E34