Има ли такова животно? + снимки
Модератор: Технически модератори
			19 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Има ли такова животно? + снимки
Колеги.. набелязах си една позапазена е34.. цената ще се документира да разбирам дали ме устройва и да я вземам, но въпроса който ме вълнува е.. Има клавиатура за код на таблото пред скоростния лост..   нещо подобно на транспортер 1
  нещо подобно на транспортер 1   .. понеже за сега с продавача само контактуваме по телефона а днес ще ходя да я огледам вътре и да я палим и не знам точно за какво е тази клавиатура.. Стоян ми сподели че нямало такива неща на е34 и може да е слагано от ренде.. ама не си личи да е напасвано и рязано там.. Аджаба въпроса ми е за какъв е сложено това там? Да не би да си е вградил калкулатор вместо голям борд?
.. понеже за сега с продавача само контактуваме по телефона а днес ще ходя да я огледам вътре и да я палим и не знам точно за какво е тази клавиатура.. Стоян ми сподели че нямало такива неща на е34 и може да е слагано от ренде.. ама не си личи да е напасвано и рязано там.. Аджаба въпроса ми е за какъв е сложено това там? Да не би да си е вградил калкулатор вместо голям борд?

нещо подобно на транспортер 1
  нещо подобно на транспортер 1   .. понеже за сега с продавача само контактуваме по телефона а днес ще ходя да я огледам вътре и да я палим и не знам точно за какво е тази клавиатура.. Стоян ми сподели че нямало такива неща на е34 и може да е слагано от ренде.. ама не си личи да е напасвано и рязано там.. Аджаба въпроса ми е за какъв е сложено това там? Да не би да си е вградил калкулатор вместо голям борд?
.. понеже за сега с продавача само контактуваме по телефона а днес ще ходя да я огледам вътре и да я палим и не знам точно за какво е тази клавиатура.. Стоян ми сподели че нямало такива неща на е34 и може да е слагано от ренде.. ама не си личи да е напасвано и рязано там.. Аджаба въпроса ми е за какъв е сложено това там? Да не би да си е вградил калкулатор вместо голям борд?Последна промяна uricatoli на 23 Фев 2010, 15:20, променена общо 1 път

- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е34
- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

Re: Има ли такова животно?
към 12 ще ходим да я палим да и чуем гласа.. ще го снимам.. накратко от 3500 цените падат на 1500 с коментара ела и ще се разберем  

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
uricatoli написа:към 12 ще ходим да я палим да и чуем гласа.. ще го снимам.. накратко от 3500 цените падат на 1500 с коментара ела и ще се разберем
То ако е читава колата леж ти на таз кълка , после ще четем теми хелп
 .
  . Дет се вика един салон с джанти е 1500 лева.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
JIKI_RACER написа:uricatoli написа:към 12 ще ходим да я палим да и чуем гласа.. ще го снимам.. накратко от 3500 цените падат на 1500 с коментара ела и ще се разберем
То ако е читава колата леж ти на таз кълка , после ще четем теми хелп.
Дет се вика един салон с джанти е 1500 лева.
Песимист...

- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

JIKI_RACER написа:uricatoli написа:към 12 ще ходим да я палим да и чуем гласа.. ще го снимам.. накратко от 3500 цените падат на 1500 с коментара ела и ще се разберем
То ако е читава колата леж ти на таз кълка , после ще четем теми хелп.
Дет се вика един салон с джанти е 1500 лева.
да де.. Шанс.. ама интересното е че на въпроса ми " защо не я карате?" ми отговориха.. на 73 съм как да я карам?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
Re: Има ли такова животно? + снимки
та то това, точно на калкулатор си прилича... човека какво каза-от там ли я пали?

Стъклата пак ли от ''калкулатора'' ги оправлява 

by ''kompleksa''
- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

Не можахме да се срещтнем с човека че бил на село и нямало да успее да дойде.. щял утре да прати синът си.. ама беше забравено отключено та се възползвах..
			- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
Да не би да е някакъв имобилайзер, доста рядко съм виждал коли с такова нещо, като изключа един крайслер на шофьорската врата под дръжката за отваряне  

- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
от италия доста бараки идват с подобни аларми,тва е нещо като имобилайзер,вкарваш кода и палиш 
пп
ти нали е30 си беше наумил viewtopic.php?f=6&t=191561&p=2113946#p2113946 

нали седмака беше най култовата машина,що я махна? петицата ти беше супер,и нея махна всъщност закво пускаш 80 теми във форума като накрая ще вземеш поредната барака без значение кой кво ти казва
 всъщност закво пускаш 80 теми във форума като накрая ще вземеш поредната барака без значение кой кво ти казва  вземай квот та кефи и приключвай,имаш глава на раменете си,и без тва вече смени всички модели от ценовата листа до 3500лв,би трябвало да си запознат с предимствата и недостатъците им
 вземай квот та кефи и приключвай,имаш глава на раменете си,и без тва вече смени всички модели от ценовата листа до 3500лв,би трябвало да си запознат с предимствата и недостатъците им  

пп
ти нали е30 си беше наумил viewtopic.php?f=6&t=191561&p=2113946#p2113946

нали седмака беше най култовата машина,що я махна? петицата ти беше супер,и нея махна
 всъщност закво пускаш 80 теми във форума като накрая ще вземеш поредната барака без значение кой кво ти казва
 всъщност закво пускаш 80 теми във форума като накрая ще вземеш поредната барака без значение кой кво ти казва  вземай квот та кефи и приключвай,имаш глава на раменете си,и без тва вече смени всички модели от ценовата листа до 3500лв,би трябвало да си запознат с предимствата и недостатъците им
 вземай квот та кефи и приключвай,имаш глава на раменете си,и без тва вече смени всички модели от ценовата листа до 3500лв,би трябвало да си запознат с предимствата и недостатъците им  

- uricatoli
- Зайо-Байо
- 

разбра се какво е..   въвеждаш 6 цифрен код и палиш.. Демек супер за мене че като се напия да не мога да карам..
  въвеждаш 6 цифрен код и палиш.. Демек супер за мене че като се напия да не мога да карам..   

Кире.. търся трето БМВ за простутии в семейството
			 въвеждаш 6 цифрен код и палиш.. Демек супер за мене че като се напия да не мога да карам..
 Кире.. търся трето БМВ за простутии в семейството

19 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2