Едно питане (подсветка на решетката на централната конзола)
Модератор: Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Едно питане (подсветка на решетката на централната конзола)
Колеги, на някои от Вас да му светят средните конзоли-духалките -тези на арматурното таблото в средата от който духа въздух към шофьора и пасажера ? Питам,защото спорихме тук и един ми каза,че трябвало да светят, а аз на който и да съм гледал на никой не му светят .Същите ги има и отзад в средата между предните седалки .Питам, защото ако светят трябва да ги отварям за да ги направя да светят.Споделете, че тези дни имам доста свободно време и се чудя как да си го уплътня и сега този като ми вкара тази муха в главата ..Не ми дава мира- толкова години да съм карал бимата с несветещи духалки ...Интересно е,че не съм видял на други да светят. А задните ел.копченца на вратите, които служат за отваряне на прозорците ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Re: Едно питане
духалките светят само ако имаш климатик. Всички останали копчета светят, стига да са ти здрави крушките вътре 

Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
ZLATEN написа:духалките светят само ако имаш климатик. Всички останали копчета светят, стига да са ти здрави крушките вътре
Аз съм с климатроник. Това за крушките е ясно- минах вече през този филм още преди две години

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
на предните централните им свети само средното копче. страничните и задните духалки не светят
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
sineok_pi4_ написа:ZLATEN написа:духалките светят само ако имаш климатик. Всички останали копчета светят, стига да са ти здрави крушките вътре
Аз съм с климатроник. Това за крушките е ясно- минах вече през този филм още преди две години)Интересно ми беше за духалките дали светят...
Я покажи какво имаш в конзолата?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Трябва да е климатроник и средната врътка да има къс полезен ход - бялата чертичка се движи само от червеното поле до синьото.Аз съм с климатик и централната врътка ми е с изобразени три червени точки, после две ,после една и след това във възходящ ред сини точки до 3.Този тип не е със светеща врътка.Този модел между другото е сравнително масов за Е32
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
колега,штом си с климатроник трябва да светят в средадата.пробвай с тарсачката имаше една тема наскоро точно за духалките в средата 

sineok_pi4_ написа:Колеги, на някои от Вас да му светят средните конзоли-духалките -тези на арматурното таблото в средата от който духа въздух към шофьора и пасажера ? Питам,защото спорихме тук и един ми каза,че трябвало да светят, а аз на който и да съм гледал на никой не му светят .Същите ги има и отзад в средата между предните седалки .Питам, защото ако светят трябва да ги отварям за да ги направя да светят.Споделете, че тези дни имам доста свободно време и се чудя как да си го уплътня и сега този като ми вкара тази муха в главата ..Не ми дава мира- толкова години да съм карал бимата с несветещи духалки ...Интересно е,че не съм видял на други да светят. А задните ел.копченца на вратите, които служат за отваряне на прозорците ?
моята е с климатроник и бе изгоряла крушката,свали голямата конзола(духалка) и от там можеш да смениш крушката

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Penchev написа:Трябва да е климатроник и средната врътка да има къс полезен ход - бялата чертичка се движи само от червеното поле до синьото.Аз съм с климатик и централната врътка ми е с изобразени три червени точки, после две ,после една и след това във възходящ ред сини точки до 3.Този тип не е със светеща врътка.Този модел между другото е сравнително масов за Е32
Георги Пенчев
тц, Жорка, аз поне до сега не съм виждал Е32 да не свети средната врътка, ако някой има снимки, на несветеща (ама не защото е изгоряла крушката) врътка, да я пусне.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Едно питане (подсветка на решетката на централната конзола)
Ето ви една несветеща :
Свалял съм я , кабели и крушки няма .

Свалял съм я , кабели и крушки няма .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
... крушка може да нямаш ,но кабели с фасунка определено трябва да имаш.....може да е някъде из сноповете кабели....на старата ми инсталация нямах климатик и същевременно и нямах подсветка на централната духалка,но имах кабел с фасунка около духалката 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
_65536_kb_sec_ написа:Penchev написа:Трябва да е климатроник и средната врътка да има къс полезен ход - бялата чертичка се движи само от червеното поле до синьото.Аз съм с климатик и централната врътка ми е с изобразени три червени точки, после две ,после една и след това във възходящ ред сини точки до 3.Този тип не е със светеща врътка.Този модел между другото е сравнително масов за Е32
Георги Пенчев
тц, Жорка, аз поне до сега не съм виждал Е32 да не свети средната врътка, ако някой има снимки, на несветеща (ама не защото е изгоряла крушката) врътка, да я пусне.
Виж на Жики снимката.Същата система е при мен.Там няма възможност за осветяване на врътката.
А относно Е32-ките аз почти само такива системи съм видял с очите си и само една фейслифтова с осветена ...
Георги Пенчев
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
и моята 32-ка е с осветена 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
По-старите е34 имат светеща средна духалка. Мисля след 93-та всички са без светеща. Не е ясно защо са сменили духалката. Сигурно се е разваляла често или нещо др.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2