Маслен радиатор-студен???
Модератор: Технически модератори
			25 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
Маслен радиатор-студен???
Здравейте колеги,от както карам колата е34,м21-524тд не ни е направило впечатление,а и не сам имал проблеми,но едва вчера забелязах че като е топла колата и маслото,като пипна радиатора най-долу масления е студен  та вапроса ми е защо е студен,не трябва ли да циркулира маслото и през него
 та вапроса ми е защо е студен,не трябва ли да циркулира маслото и през него  каква може да е причината според вас?имали някакъв клапан или нешто от сорта което да отваря към него
 каква може да е причината според вас?имали някакъв клапан или нешто от сорта което да отваря към него  има ли опасност ако не функционира
 има ли опасност ако не функционира  

та вапроса ми е защо е студен,не трябва ли да циркулира маслото и през него
 та вапроса ми е защо е студен,не трябва ли да циркулира маслото и през него  каква може да е причината според вас?имали някакъв клапан или нешто от сорта което да отваря към него
 каква може да е причината според вас?имали някакъв клапан или нешто от сорта което да отваря към него  има ли опасност ако не функционира

Re: Маслен радиатор-студен???
vladimir8505 написа:Здравейте колеги,от както карам колата е34,м21-524тд не ни е направило впечатление,а и не сам имал проблеми,но едва вчера забелязах че като е топла колата и маслото,като пипна радиатора най-долу масления е студента вапроса ми е защо е студен,не трябва ли да циркулира маслото и през него
каква може да е причината според вас?имали някакъв клапан или нешто от сорта което да отваря към него

...................................:
-ЗАБЛУЖДАВАш СЕ
 ;
 ;-използвано гъсто масло;
-късна смяна на маслото;
Последните две са симптоми за запушени магистали на кулера......
.....ама стига съм се правил на философ
 пипни го в средата при загряла кола
 пипни го в средата при загряла кола 

by ''kompleksa''
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

колеги,маслото е сменено о6те преди няколко дни и е направена промивка на системата,сложих му MOTUL-15/50(то се равнявало на 10/40.засега е добре но ме претеснява масления радиатор 

vladimir8505 написа:колеги,маслото е сменено о6те преди няколко дни и е направена промивка на системата,сложих му MOTUL-15/50(то се равнявало на 10/40.засега е добре но ме претеснява масления радиатор
ипни го в средата при загряла кола

и за 15/50 за тоя мотор

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
vladimir8505 написа:колеги,маслото е сменено о6те преди няколко дни и е направена промивка на системата,сложих му MOTUL-15/50(то се равнявало на 10/40.засега е добре но ме претеснява масления радиатор
нищо и няма на колата,карай си спокойно,ако искаш да ти загрее радиатора го остави на място да работи 20 мин или го увий с един весник
 .маслото няма как да е гъсто,почти всички масла на 100 градуса са с почти еднакъв вискозитет ,все пак си имат експлотационен клас освен ако не си налял корабно масло
 .маслото няма как да е гъсто,почти всички масла на 100 градуса са с почти еднакъв вискозитет ,все пак си имат експлотационен клас освен ако не си налял корабно масло   и аз винаги съм се чудил що не загряват тес радиатори
 и аз винаги съм се чудил що не загряват тес радиатори   не съм запознат точно с този дизел,но може и термостат да са му набили в завода,нека някой експерт да каже
 не съм запознат точно с този дизел,но може и термостат да са му набили в завода,нека някой експерт да каже 
Последна промяна kirililiev на 03 Фев 2010, 20:37, променена общо 1 път

kirililiev написа:vladimir8505 написа:колеги,маслото е сменено о6те преди няколко дни и е направена промивка на системата,сложих му MOTUL-15/50(то се равнявало на 10/40.засега е добре но ме претеснява масления радиатор
нищо и няма на колата,карай си спокойно,ако искаш да ти загрее радиатора го остави на място да работи 20 мин или го увий с един весник.маслото няма как да е гъсто,почти всички масла на 100 градуса са с почти еднакъв вискозитет ,все пак си имат експлотационен клас освен ако не си налял корабно масло
и аз винаги съм се чудил що не загряват тес радиатори
не съм запознат точно с този дизел,но може и термустат да са му набили в завода,нека някой експерт да каже
Кире
 извинявай ,ама го описваш точно ,но за масла с 6лв за литър-с такива ли караш
 извинявай ,ама го описваш точно ,но за масла с 6лв за литър-с такива ли караш  
 Увий го с вестник
 -кое загрева първо,маслото или антифриза
 -кое загрева първо,маслото или антифризаКолега на топла кола пипни радиатора в средата

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:kirililiev написа:vladimir8505 написа:колеги,маслото е сменено о6те преди няколко дни и е направена промивка на системата,сложих му MOTUL-15/50(то се равнявало на 10/40.засега е добре но ме претеснява масления радиатор
нищо и няма на колата,карай си спокойно,ако искаш да ти загрее радиатора го остави на място да работи 20 мин или го увий с един весник.маслото няма как да е гъсто,почти всички масла на 100 градуса са с почти еднакъв вискозитет ,все пак си имат експлотационен клас освен ако не си налял корабно масло
и аз винаги съм се чудил що не загряват тес радиатори
не съм запознат точно с този дизел,но може и термустат да са му набили в завода,нека някой експерт да каже
Киреизвинявай ,ама го описваш точно ,но за масла с 6лв за литър-с такива ли караш

Увий го с вестник-кое загрева първо,маслото или антифриза
Колега на топла кола пипни радиатора в средата
ми при топла кола долу горе са на една температура,не съм казал да запали и веднага да прави тестове

какво точно имаш в предвид че го описвам точно обаче за масла от 6лв литъра?
тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка  ееее пистата.
извън нея -такъв виртуален мизерник -Няма за мен
Е виж се само колко си зле 

само ми обясни как при еднаква темп. едното е студено ,а другото топло 

Е виж се само колко си зле

ми при топла кола долу горе са на една температура

by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
каде видя фалшиви масла само не разбрах?и каво нередно видя в постовете ми?
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

аз не разбрах нищо,значи трябва да е топъл в средата след като темп. е на 12

- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
- 

Стояне,дай си и ти мнението???

kirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
каде видя фалшиви масла само не разбрах?и каво нередно видя в постовете ми?
 като казах -крива дърва разбрах защо не се засягаме
 като казах -крива дърва разбрах защо не се засягаме  
 Айде ,моля ти се
стига ме предизвиква,че си имам достатъчно проблеми с управата

джонсън енд джонсън-да не те лути в очите-преносно
 на колко писти съм бил..................................
 на колко писти съм бил..................................
by ''kompleksa''
- kirililiev
- ентусиаст
- 

ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
Е виж се само колко си зле ми при топла кола долу горе са на една температура

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водата
vladimir8505 написа:Стояне,дай си и ти мнението???

в десектката го светна

by ''kompleksa''
......................еми пичkirililiev написа:ivan. написа:тия фалшивите масла смазват по -зле дори и от антифриза...............................ма теб те прецених и единственот нещо ,за което мога да ти сваля шапка ееее пистата.
Е виж се само колко си зле ми при топла кола долу горе са на една температура

еми пич,при нормална температура маслото ми седи на 84 до 90 градуса,на водата също.
тва че на пича радиатора му е студен не значи че маслото му е по студено от водата
 нормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава
 нормално е горе долу-така,ама човека за това е пуснал тема-защото при него не се получава  

ВИЖ ТАМ В ИНТЕРНЕТ И МУ КАЖИ

ХА ХА ХА При еднаква температура-една било по-студено

ПП АКО ТИ ПОСТНА ГЛУПОСТИТЕ И ТЕМАТА С БИСЕРИТЕ НЕМОЕ ГИ ПОЕМЕ

Последна промяна ivan. на 03 Фев 2010, 20:16, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
			25 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2