Електрически проблеми -неправилна работа на мемори огледало.
Модератор: Технически модератори
			32 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3

Електрически проблеми -неправилна работа на мемори огледало.
Първо-за много години на всички,живи,здрави и желани е34-ки  

Продължавам.......след най-добрия гласуван закон за автомобили (за акциза) ,имам повод да хвърля средства по колата и да премахна всички дребни проблеми,които са дразнещи.
По същество почвам от далече-седалките са ел. с момори,което помни и страничните огледала за всяка позиция.
Има приложението -при вкл. на задна предавка,пасажерското огледало да пада надолу и при минаване на директна скорост,да се връща в запаметената позиция и точно тук ми е проблема........огледалото вместо да падне на долу,то се вдига нагоре.
След консултация и на първо око -това е признак на обърната жица(+-),но проблема го няма при една от трите позиции на меморито ,което ме навежда на мисълта за модул.
 ,което ме навежда на мисълта за модул.
Ако и колегите,разбиращи от ел.''пособия''(аз бъкел си нямам) мислят ,че е модул ,то той трява да един за седалките,огледалата и надуването на седалките (тези неща помни меморито)
 (тези неща помни меморито)
Ако някой има идея на какво се дължи това да казва,дори да не е точно да ме насочи какво да проверя...възможност ще има за мерене с мултицет-корите ще се свалят за тънък лак за махагона и паста за кожата.
Имам способен ''жичкаджия'',но без схема за колата не иска да ме види 

Така,че дори една схема ще ми е от голяма полза( във ''важните теми'' линка за схеми не ми отваря).

Продължавам.......след най-добрия гласуван закон за автомобили (за акциза) ,имам повод да хвърля средства по колата и да премахна всички дребни проблеми,които са дразнещи.
По същество почвам от далече-седалките са ел. с момори,което помни и страничните огледала за всяка позиция.
Има приложението -при вкл. на задна предавка,пасажерското огледало да пада надолу и при минаване на директна скорост,да се връща в запаметената позиция и точно тук ми е проблема........огледалото вместо да падне на долу,то се вдига нагоре.
След консултация и на първо око -това е признак на обърната жица(+-),но проблема го няма при една от трите позиции на меморито
 ,което ме навежда на мисълта за модул.
 ,което ме навежда на мисълта за модул.Ако и колегите,разбиращи от ел.''пособия''(аз бъкел си нямам) мислят ,че е модул ,то той трява да един за седалките,огледалата и надуването на седалките
 (тези неща помни меморито)
 (тези неща помни меморито)Ако някой има идея на какво се дължи това да казва,дори да не е точно да ме насочи какво да проверя...възможност ще има за мерене с мултицет-корите ще се свалят за тънък лак за махагона и паста за кожата.
Имам способен ''жичкаджия'',но без схема за колата не иска да ме види

Така,че дори една схема ще ми е от голяма полза( във ''важните теми'' линка за схеми не ми отваря).

by ''kompleksa''
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Електрически проблеми -неправилна работа на мемори огледало.
Ванкааа-много шукарна тааа колица ве..има ли фото да я вида-мемори-това онова
ааа-браво
			ааа-браво

bmwfena написа:Ванкааа-много шукарна тааа колица ве..има ли фото да я вида-мемори-това онова
ааа-браво
Снимките са лесни-схема ми дай

ето и благодарности на Иво
viewtopic.php?f=7&t=163014&start=45

by ''kompleksa''
- крив кюнец
- 

http://www.e38.org/e34/e34_95_etm.pdf  Десен бутон на линка и запиши като....това е pdf и ако не го запишеш ще има да чакаш да го отвориш. Иначе страхотни схеми... 236 до 244 страница е за памет на огледалата и седалката.

- predel
- ентусиаст
- 

- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Таман се изсилих да ти го пратя, но ще ти пратя това: http://download.golgofa.ru/valera/ETM/bmw_e34_520_low_ETM/E34.html
Тука има и други нещица
			Тука има и други нещица

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e65
Незнам дали при е34 е така, но до колкото знам в е39 софтуерно се избират 2-те позиции на огледалото за напред и за назад. Също така могат да се запаметят различни позиции за задната скорост за 2-та ключа и т.н.

не е такаВоденичаров написа:Незнам дали при е34 е така, но до колкото знам в е39 софтуерно се избират 2-те позиции на огледалото за напред и за назад. Също така могат да се запаметят различни позиции за задната скорост за 2-та ключа и т.н.

При е 34 огледало за напред няма и избора на позиции е 3 броя.......ти какво имаще предвид

by ''kompleksa''
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
predel написа:Таман се изсилих да ти го пратя, но ще ти пратя това: http://download.golgofa.ru/valera/ETM/bmw_e34_520_low_ETM/E34.html
Тука има и други нещица
Валери, имаш ли нещо по темата PDC за Е32, защото в този сайт има за Е34 което е практически същото, но не покрива системата с 8 датчика и бутон.

Стояне аз от теб чаках отговор ,а ти питаш в тая тема  .........
 .........  

Айде някой да я бастиса,аз ще се оправя с помоща от първите 3 мнения .и нека си правят изводи за твоите способности
.и нека си правят изводи за твоите способности 
			 .........
 .........  
 Айде някой да я бастиса,аз ще се оправя с помоща от първите 3 мнения

by ''kompleksa''
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
ivan. написа:Стояне аз от теб чаках отговор ,а ти питаш в тая тема.........

Айде някой да я бастиса,аз ще се оправя с помоща от първите 3 мнения.и нека си правят изводи за твоите способности
лично предложение към теб е да погледнеш кабелите във вратата дали не са прекъснати окъсяват и тн.

_65536_kb_sec_ написа:ivan. написа:Стояне аз от теб чаках отговор ,а ти питаш в тая тема.........

Айде някой да я бастиса,аз ще се оправя с помоща от първите 3 мнения.и нека си правят изводи за твоите способности
лично предложение към теб е да погледнеш кабелите във вратата дали не са прекъснати окъсяват и тн.
Ясно.
иначе проблема ни е в меморито,което е на седлаките

by ''kompleksa''
- Воденичаров
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e65
ivan. написа:не е такаВоденичаров написа:Незнам дали при е34 е така, но до колкото знам в е39 софтуерно се избират 2-те позиции на огледалото за напред и за назад. Също така могат да се запаметят различни позиции за задната скорост за 2-та ключа и т.н.
При е 34 огледало за напред няма и избора на позиции е 3 броя.......ти какво имаще предвид
В моя случай, като дам на задна, дясното огледало отива в крайно долно положение. Но може да се избере друго положение, в което да отиде огледалото като дадеш назад. Между другото джойстика за огледалата нормално ли ти работи, в смисъл натискаш нагоре и се мести нагоре?
- predel
- ентусиаст
- 

- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
съжалявам Стояне, но нямам...  или от това дето съм разглеждал не съм попадал на това...
 или от това дето съм разглеждал не съм попадал на това...
			 или от това дето съм разглеждал не съм попадал на това...
 или от това дето съм разглеждал не съм попадал на това...Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Хилядолетен сокол
Хайде електричарите: обединявайте се и бегом при Ванката, не се обяснявайте какво да гледа и прави, 

Воденичаров написа:ivan. написа:не е такаВоденичаров написа:Незнам дали при е34 е така, но до колкото знам в е39 софтуерно се избират 2-те позиции на огледалото за напред и за назад. Също така могат да се запаметят различни позиции за задната скорост за 2-та ключа и т.н.
В моя случай, като дам на задна, дясното огледало отива в крайно долно положение. Но може да се избере друго положение, в което да отиде огледалото като дадеш назад. Между другото джойстика за огледалата нормално ли ти работи, в смисъл натискаш нагоре и се мести нагоре?
Джойстика и той е на обратно.
Хайде електричарите: обединявайте се и бегом при Ванката, не се обяснявайте какво да гледа и прави,
Трябва ми някой да се хване с тази работа-не ми е проблем да се разходя до него.Вместо да търся схеми и т.н.
Малко съм капризен и не изкам да се пускат допълнителни кабели (освен оригиналните),ако знам че е 100% модул -ще го издиря и купя.
А и винаги съм спокоен когато форумец ми работи по колата.
Ако някой се заеме да ми реши проблема,ще му докарам и оставя колата ден два ако ще.
И няма да е ощетен от моя страна никога.
Благодаря ви предварително

Просто ми е спешно ,защото искам до около 50 дни да я докарам в оригинален вид+ една боя и да я припаля пак за острова.
Просто се влюбих в тая кола и никога няма да и разваля нещо от оригинала-дясната дирекция остава,също и табелите,преди час преведох 100 пари за данъка в ук и се реших да се връщам с нея-това го написъх,за да разберете естеството на проблема ми

by ''kompleksa''
			32 мнения
			 • Страница 1 от 3 • 1, 2, 3