"Проблем" с ламарините...
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
"Проблем" с ламарините...
Някой тъпак се е 'качил' върху колата ми със следния резултат за рамото на десния ми калник:

Това може ли да се изправи (и къде) (и колко?!)...?
Деян
п..п. Дано съм уцелил форума
Това може ли да се изправи (и къде) (и колко?!)...?
Деян
п..п. Дано съм уцелил форума

- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Re: "Проблем" с ламарините...

- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
много ло6о колега направо ме заболя сарцето
ама като гледам маи няма да е от ка4ване
маи някои бая е удрял

ама като гледам маи няма да е от ка4ване
маи някои бая е удрял
borcata bc
Ами в Лозенец с улици по 1.50м широки и магазин в същия блок, като зареждат стока през паркинга на който спирам... Явно някой бус или камион се е постарал добре 
Значи по-добре целия калник... но пък тогава сигурно ще се вижда разликата в цветовете
Смятам да я оставя да я кара брат ми, но ми се искаше да го оправя това.

Значи по-добре целия калник... но пък тогава сигурно ще се вижда разликата в цветовете

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
150 кинта струват подобни манипулаций
Ами, хайде ако някой може да ми каже къде (и кога) да отида, че много се дразня като го гледам това смачканото.
Деян
Деян
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , направо търси втора ръка ,оригинален калник
Отвратителна случка ,много съжалявам
Георги Пенчев

Георги Пенчев
И аз споделям мнението на Penchev, че дори и да не намериш калник в същия цвят или да е ожулен и да трябва да се пребоядисва е много по-добро решение да го смениш от колкото да ремонтираш твоя.
Предните калници поне са на болтове и се сменят лесно.
Новия (втора употреба) може да се боядиса преди да се качи на колата и тогава ще е минимално времето през което ще висиш по сервизите
Предните калници поне са на болтове и се сменят лесно.
Новия (втора употреба) може да се боядиса преди да се качи на колата и тогава ще е минимално времето през което ще висиш по сервизите
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Penchev написа:Колега , направо търси втора ръка ,оригинален калникОтвратителна случка ,много съжалявам
![]()
Георги Пенчев
праве колегата супер гадна случка, добре че поне капака май ти е здрав.
Аз търсих калник преди 3-4 месеца, и е трудна работа. В цвят да го намриш според мен е почти невъзможно.
Дано поне намериш такъв дето да не е гнил в долната част
.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
чисто нов калник струва 50лв.. въпроса е да си намериш евтин бояджия в случая .. иначе някой тенекиджия ще го оправи според мен но пак ще трябва да се боядисва ..
каде са по 50 леваforevera написа:чисто нов калник струва 50лв.. въпроса е да си намериш евтин бояджия в случая .. иначе някой тенекиджия ще го оправи според мен но пак ще трябва да се боядисва ..

http://www.avtosklad.bg/details-998/BMW+BMW+5+E34+%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%87+.html
тук например .. мисля че във всеки магазин за авто части няма да му вземат повече от 50лв ..
п.с ако имаш каско може и да не даваш пари .. казваш ,че някой на паркинга се е изгаврил с калника ти и така

тук например .. мисля че във всеки магазин за авто части няма да му вземат повече от 50лв ..
п.с ако имаш каско може и да не даваш пари .. казваш ,че някой на паркинга се е изгаврил с калника ти и така

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
forevera написа:http://www.avtosklad.bg/details-998/BMW+BMW+5+E34+%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD+%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA+%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%B1%D0%B5%D0%B7+%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%87+.html
п.с ако имаш каско може и да не даваш пари .. казваш ,че някой на паркинга се е изгаврил с калника ти и така![]()
Колеги, искам да отправя един съвет към вас.
Сложете оригинален и такъв НОВ калник един до друг и сравнете качествата на ламарината.
Сами ще стигнете до извода кои е правилния избор

- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
_65536_kb_sec_ написа:Колеги, искам да отправя един съвет към вас.
Сложете оригинален и такъв НОВ калник един до друг и сравнете качествата на ламарината.
Сами ще стигнете до извода кои е правилния избор
Напълно съм съгласен!!!

Подобна случка наложи и аз да сменям моя, но преден ляв. Купих си "нов", уж го боядисаха много "качествено", но резултатът е следния -> -400 лева и след 2 г. се появиха някакви точици (ръжда). Сега ме е яд, че послушах баща ми, а не си взех втора ръка, пък макар и да има лек нюанс в цвета. Моят съвет е вземи си здрав калник, свален от някое БМВ, а не чисто нов, който да се налага да боядисваш...
Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
ами доколкото знам новите са таиландски или нещо от сорта .. сигурно не са по-добри от оригиналните немски .. но нямаш файда да дадеш същите пари за стар според мен ... а и на стария не се знае още колко му трябва да му избие ръждата .. нищо че е баварски. всичко си има живот.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2