Няколко проблема с оборудване на Е34
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- крив кюнец
-
Няколко проблема с оборудване на Е34
Здравейте, моля ви за малко акъл и съвети относно няколко проблема.
1. Когато колата е заключена и ако дръпна дръжката на шофьорската врата и вътре светва лампиона
Защо? Проблем ли е?
2. Може ли да се сложи памет на предна дясна (пасажерска седалка) ? Освен копчето друго нужно ли е за тази екстра?
3 Надуването на шофьорската седалка не работи. Как работи тая машинка? Някой патил ли е с нея и какъв може да е проблема? Няма изгорели бушони.
Има още няколко дреболии, но ще задържа с въпросите за тях. Благодаря.
1. Когато колата е заключена и ако дръпна дръжката на шофьорската врата и вътре светва лампиона

2. Може ли да се сложи памет на предна дясна (пасажерска седалка) ? Освен копчето друго нужно ли е за тази екстра?
3 Надуването на шофьорската седалка не работи. Как работи тая машинка? Някой патил ли е с нея и какъв може да е проблема? Няма изгорели бушони.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Няколко проблема с оборудване на Е34
За лампичката само мога да ти отговоря-да това е така!Управлява се от комфорт модула и е по шукарно като е тъмно да си светне така!И при мен е по същия начин-когато ключето на средната централна конзолка на лампичките е напред дадено мисля!За другите неща колегите ще ти помогнат най-вече Стоян защото той е на "ти",с токовете,екстрите и модулите на тея коли!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
крив кюнец написа:... Когато колата е заключена и ако дръпна дръжката на шофьорската врата и вътре светва лампионаЗащо? Проблем ли е?...
Не е проблем а екстра

Управлява се от комфорт модула. На моята 34-ка като дръпнеш дръжката при заключена кола, освен че се включваше осветлението се подгряваше и ключалката зимата да се размразява ...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
крив кюнец написа:Здравейте, моля ви за малко акъл и съвети относно няколко проблема.
1. Когато колата е заключена и ако дръпна дръжката на шофьорската врата и вътре светва лампионаЗащо? Проблем ли е?
1. Напълно нормално е да светват на автоматичен режим.
2. да може, като се "обърне" някоя шофьорска седалка, По принцип на Мерцедес я има тази опция но за мен е безпредметна
3. надуването първо се подсигури че механизма е там, че жилото му е здраво и тогава търси проблема другаде.

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
_65536_kb_sec_ написа:крив кюнец написа:Здравейте, моля ви за малко акъл и съвети относно няколко проблема.
1. Когато колата е заключена и ако дръпна дръжката на шофьорската врата и вътре светва лампионаЗащо? Проблем ли е?
1. Напълно нормално е да светват на автоматичен режим.
2. да може, като се "обърне" някоя шофьорска седалка, По принцип на Мерцедес я има тази опция но за мен е безпредметна
3. надуването първо се подсигури че механизма е там, че жилото му е здраво и тогава търси проблема другаде.

На моменти съжелявам че не живея и аз в София,да се домогвам до услугите ти колега!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- крив кюнец
-
_65536_kb_sec_ написа:3. надуването първо се подсигури че механизма е там, че жилото му е здраво и тогава търси проблема другаде.
Е там е със сигурност. Махах капака на облегалката но машинки много незнам коя за какво е. Утре ще направя снимка дори. Но как работи това жило за какво е мести ли нещо? На ток ли е? Всъщност надува ли нещо или се мести само?
П.С. Знам, че Стоян е човека именно неговото мнение чаках

Ще взема утре да разглобя капака и да пусна снимки на джаджите да видим кое за какво е?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ето едно подробно обяснение макар и на немски, би трябвало от картинките да ти стане ясно
http://www.yvesreiser.lu/photos/lordose/
Ето и един оригинален БМВ-ски мануал:
http://www.e38.org/e32/lumbar%20support.pdf
http://www.yvesreiser.lu/photos/lordose/
Ето и един оригинален БМВ-ски мануал:
http://www.e38.org/e32/lumbar%20support.pdf

- крив кюнец
-
Благодаря ти . Сега сядам да превеждам. То и единия подглавник не работи
иначе звук има но движение не
Ще трябва май да търся седалка за донор

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
крив кюнец написа:Благодаря ти . Сега сядам да превеждам. То и единия подглавник не работииначе звук има но движение не
Ще трябва май да търся седалка за донор
не е нужно, просто скъси обвивката на жилото и си готов
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/5326

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравейте колеги,
Ще ме извините за малко оф-топик ... не мога да се сдържа...
Тая екстра със светването на купето е направена за крадеца - като дойде при колата да светне, да види, че панела на касетофона го няма или пък, че касетофона е стар модел и да си тръгне без да ти разбива колата
пак се извинявам за глупостите ми...
Поздрави,
Д
Ще ме извините за малко оф-топик ... не мога да се сдържа...

Тая екстра със светването на купето е направена за крадеца - като дойде при колата да светне, да види, че панела на касетофона го няма или пък, че касетофона е стар модел и да си тръгне без да ти разбива колата

пак се извинявам за глупостите ми...

Поздрави,
Д

- крив кюнец
-
Това не са глупости точно за това е, да види има ли нещо за удар или няма, за какво друго да е .
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп

крив кюнец написа:за какво друго да е .
Като по филмите - влизаш, сядаш и някаф те фаща за врата от задната седалка. Е да ама като светнеш преди тва и ти го ловиш после за врата.

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
ddddk написа:Здравейте колеги,
Ще ме извините за малко оф-топик ... не мога да се сдържа...![]()
Тая екстра със светването на купето е направена за крадеца - като дойде при колата да светне, да види, че панела на касетофона го няма или пък, че касетофона е стар модел и да си тръгне без да ти разбива колата![]()
![]()
пак се извинявам за глупостите ми...![]()
Поздрави,
Д
A при какво положение на копчето на плафона светва или няма значение, че при мен нещо не се получава...пробвам го само пи положение на копчето когато светва за отворени врати

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
georgipass написа:ddddk написа:Здравейте колеги,
Тая екстра със светването на купето е направена за крадеца - като дойде при колата да светне, да види, че панела на касетофона го няма или пък, че касетофона е стар модел и да си тръгне без да ти разбива колата![]()
![]()
Поздрави,
Д
A при какво положение на копчето на плафона светва или няма значение, че при мен нещо не се получава...пробвам го само пи положение на копчето когато светва за отворени врати
Може да нямаш тази екстра

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
\MITETO\ DSB написа:georgipass написа:ddddk написа:Здравейте колеги,
![]()
Поздрави,
Д
Може да нямаш тази екстра
Която се казва зимен пакет

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2