Часовник -> Борд (Големия)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Часовник -> Борд (Големия)

Мнение от SlipKnoT » 27 Фев 2005, 1:35

Прегледах всички теми свързани с борд'овете, но никъде не беше писано за преминаването от часовник към борд, затова пускам нова тема. ;)

Имам няколко въпроса (т.е. Сашо (Plague) има, но няма нет и ги задавам от негово име).Тааа наш Сашо си намери големия борд, но няма кабел за него.Някой правил ли е тази операция да каже от къде минават кабелите :?: дали може да си прокара сам и да ги свърже към датчиците (буксата която влиза в часовника и борд'а е една само, че е с по малко кабели и той мисли, че могат да се досложат) или трябва да се търси оригиналния кабел :?:

Ще е благодарен на всеки, който е имал взимане-даване с Е34 и тази операция и сподели. :help:

Мерси предварително! 8)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Часовник -> Борд (Големия)

Мнение от dizelboy » 27 Фев 2005, 9:48

SlipKnoT написа:Прегледах всички теми свързани с борд'овете, но никъде не беше писано за преминаването от часовник към борд, затова пускам нова тема. ;)

Имам няколко въпроса (т.е. Сашо (Plague) има, но няма нет и ги задавам от негово име).Тааа наш Сашо си намери големия борд, но няма кабел за него.Някой правил ли е тази операция да каже от къде минават кабелите :?: дали може да си прокара сам и да ги свърже към датчиците (буксата която влиза в часовника и борд'а е една само, че е с по малко кабели и той мисли, че могат да се досложат) или трябва да се търси оригиналния кабел :?:

Ще е благодарен на всеки, който е имал взимане-даване с Е34 и тази операция и сподели. :help:

Мерси предварително! 8)

явор е наясно с операцията и предполагам 4е може да даде една идея как да стане ,преди време бях говорил снехо за компа и тои каза 4е знае как става ,така4е обърнисе кам него
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34