Часовник -> Борд (Големия)
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Часовник -> Борд (Големия)
Прегледах всички теми свързани с борд'овете, но никъде не беше писано за преминаването от часовник към борд, затова пускам нова тема.
Имам няколко въпроса (т.е. Сашо (Plague) има, но няма нет и ги задавам от негово име).Тааа наш Сашо си намери големия борд, но няма кабел за него.Някой правил ли е тази операция да каже от къде минават кабелите
дали може да си прокара сам и да ги свърже към датчиците (буксата която влиза в часовника и борд'а е една само, че е с по малко кабели и той мисли, че могат да се досложат) или трябва да се търси оригиналния кабел
Ще е благодарен на всеки, който е имал взимане-даване с Е34 и тази операция и сподели.
Мерси предварително!

Имам няколко въпроса (т.е. Сашо (Plague) има, но няма нет и ги задавам от негово име).Тааа наш Сашо си намери големия борд, но няма кабел за него.Някой правил ли е тази операция да каже от къде минават кабелите

Ще е благодарен на всеки, който е имал взимане-даване с Е34 и тази операция и сподели.

Мерси предварително!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Часовник -> Борд (Големия)
SlipKnoT написа:Прегледах всички теми свързани с борд'овете, но никъде не беше писано за преминаването от часовник към борд, затова пускам нова тема.![]()
Имам няколко въпроса (т.е. Сашо (Plague) има, но няма нет и ги задавам от негово име).Тааа наш Сашо си намери големия борд, но няма кабел за него.Някой правил ли е тази операция да каже от къде минават кабелитедали може да си прокара сам и да ги свърже към датчиците (буксата която влиза в часовника и борд'а е една само, че е с по малко кабели и той мисли, че могат да се досложат) или трябва да се търси оригиналния кабел
![]()
Ще е благодарен на всеки, който е имал взимане-даване с Е34 и тази операция и сподели.![]()
Мерси предварително!
явор е наясно с операцията и предполагам 4е може да даде една идея как да стане ,преди време бях говорил снехо за компа и тои каза 4е знае как става ,така4е обърнисе кам него

2 мнения
• Страница 1 от 1