Странно палене TDSA
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Странно палене TDSA
Проблема е следния като завърта клуча стартера по някой път завътра със секунда две закъснение
Тва го прави независимо от топла или студена кола топло или студено време.Тва чудо с появи от около месец - месец и половина и немога дасега да открия някаква зависимост кога го прави кога си поиска горе долу да кажем на всяко 5-то палене бави.Аз си мисля за патроно нещо да не се скапва пак мой и нещо друго.Дайте мнения че ако земе ма остай некъде кочината и ша я прата при Бисер в Хюстан да и сипе той 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
виж силовите връзки - клемите дали са стегнати добре на акумулатора, както и на самия стартер. ако са добре виж четките как са, в краен случай може да видиш и ротора да няма прекъсната намотка, едно време имах приключения с такъв стартер с келяв ротор.
хвана го един майстор, като пускаше някви магнити....
хвана го един майстор, като пускаше някви магнити....

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Това е стартера бате. И мойта така понякога се замисля.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
И аз го имам това нещо ...дадох стартера за ремонт вземаха ми 70 лева и накрая даже е още по зле...смениха бендикс четки това онова...и сутрин като е студена не е палена цяла вечер..давам контатк завъртам и чат.. ако го пусна и на следващото завъртане пак така ,,,ама неска му хванах цакта държиш докто запали..в началото прави чат ,,замисля че и после се отпушв аи почва да върти...ама от какво е незнам
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
dancenation написа:И аз го имам това нещо ...дадох стартера за ремонт вземаха ми 70 лева и накрая даже е още по зле...смениха бендикс четки това онова...и сутрин като е студена не е палена цяла вечер..давам контатк завъртам и чат.. ако го пусна и на следващото завъртане пак така ,,,ама неска му хванах цакта държиш докто запали..в началото прави чат ,,замисля че и после се отпушв аи почва да върти...ама от какво е незнам
При мен е абсолютно същото. Трябва да задържа ключа и след 5-10 сек пали. Прави го рядко и то ако не съм я карал дълго време. Според мен е от стартера.
А какво му е на ключа, че да е от него?
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
може и от ключа да е но никой не споменава шалтера
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
kraininski написа:може и от ключа да е но никой не споменава шалтера
точно ..и на мен ми се върти в главата нещо като реле чатърка цък цък..и тогава пропуска ток към стартера..а къде се намира този шалтер колега.еее браво браво
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
не е от ключа той или работи или не средно положение нема ,докато при стартера ако нещо не е наред след завартане на ключа тои започва консумациа на ток който се покачва ако стартера не е вав ред и така докато стартера заварти следователно свалиаи стартера носи го на ремонт че ще откаже точно тогава когато мацката се навие,маистора да сменя всичко не само захабеното

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2