за подгрева на страничните огледала
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
за подгрева на страничните огледала
колеги, дайте схема на подгрева с управлението, че онзи ден покарах колата и барнах огледалото и се упарих направо.
и на 36-цата ми греят постоянно, ама тия на 34-ката са като котлони
ако нямат някакви термо датчици или реле време ще им бодна едно ЦК ключе, ама не ми се иска да "тунинговам", предпочитам да си възтановя фабричното положение
и на 36-цата ми греят постоянно, ама тия на 34-ката са като котлони

ако нямат някакви термо датчици или реле време ще им бодна едно ЦК ключе, ама не ми се иска да "тунинговам", предпочитам да си възтановя фабричното положение

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: за подгрева на страничните огледала
Stanchev написа:колеги, дайте схема на подгрева с управлението, че онзи ден покарах колата и барнах огледалото и се упарих направо.
и на 36-цата ми греят постоянно, ама тия на 34-ката са като котлони![]()
Станчев оня ден не беше ли 40 градуса

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:Stanchev написа:колеги, дайте схема на подгрева с управлението, че онзи ден покарах колата и барнах огледалото и се упарих направо.
Станчев оня ден не беше ли 40 градуса![]()
![]()
46 пишеше на борда ама гадините грееха ли грееха

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
що ми се струва че пущините работят в синхрон с задния джам или бирите ми дойдоха в повечко таа вечерStanchev написа:bmwfena написа:Stanchev написа:колеги, дайте схема на подгрева с управлението, че онзи ден покарах колата и барнах огледалото и се упарих направо.
![]()
46 пишеше на борда ама гадините грееха ли грееха

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:що ми се струва че пущините работят в синхрон с задния джам или бирите ми дойдоха в повечко таа вечерStanchev написа:bmwfena написа:Stanchev написа:колеги, дайте схема на подгрева с управлението, че онзи ден покарах колата и барнах огледалото и се упарих направо.
![]()
46 пишеше на борда ама гадините грееха ли грееха![]()
в повечко са ти.

винаги като запаля колата и почват да греят...докато не изгася

да поразсъждаваме малко, ако греят да кажем 5 мин при запалване на колата, то при дъжд градско ще се намокрят и трябва да загасим и пак да запалим - няма да го направят така от БМВ.....
ако греят само под определени градуси, как подяволите при пролетен дъжд ще бъдат сухи...
понеже реотаните на стъклата не бяха свързани към буксите и ги отворих да ги свържа - имаше 2 начина на свързване - единият беше рехаво - леко нагряващи, а другият начин беше да свържа през всички писти - яко котлон.
и понеже язе съм алчен викам давай да греят яко (зимата беше) ама май тая опция е за аляска

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Ето тук пописах малко:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Ако мога нещо ще помогна... ако не с труд то поне с инфо
А като попрочетох в тази тема - да не си ги моднал малко понакъсо
и затуй да греят така. Моите не ги усещам да напичат, обаче сушат...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Ако мога нещо ще помогна... ако не с труд то поне с инфо

А като попрочетох в тази тема - да не си ги моднал малко понакъсо

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
подгрева на 34-ките грее постоянно,не е свързан към задния прозорец,няма отделни кабели за самия подгрев просто използва 2 от кабелите на моторчетата на огледалото
мислел съм да прекъсна единия кабел (-) с копче някъде по таблото да го сложа,но все още не съм го направил и за в момента ,през топлия сезон само съм откачил единия кабел от реотана на огледалото и проблема е временно решен
мислел съм да прекъсна единия кабел (-) с копче някъде по таблото да го сложа,но все още не съм го направил и за в момента ,през топлия сезон само съм откачил единия кабел от реотана на огледалото и проблема е временно решен

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Пеши, като едно време в градския транспорт - натискаш зеленото копче и ПССССССЪТ се отварят вратите
не съм вързвал огледалото на късо
вързах го така, че да се използва всичкия наличен реотан/писти по него
и аз мислих да дръпна кабеляка, ама като завали пак ли да свързвам
май тая идея ми допада наи-много в интерес на истината. 

не съм вързвал огледалото на късо

и аз мислих да дръпна кабеляка, ама като завали пак ли да свързвам

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Иво не мога да те разбера кво толкова те притеснява че греят постоянно огледалата те и мойте си греят и сега лятото са котлони ама на мене ми не дреме не си държа ръката на тях я, вътре ми е ладно от климатика 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Прав си дали ма немам термометър под ръка да ги измеря сигурен съм че се нагряват до 80 градуса. да не ми разтопи пластмасата наоколо
иначе ме боли уя - като стане пук - 10 кинта ориджинал на брой 

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Stanchev написа:Прав си дали ма немам термометър под ръка да ги измеря сигурен съм че се нагряват до 80 градуса. да не ми разтопи пластмасата наоколоиначе ме боли уя - като стане пук - 10 кинта ориджинал на брой
Къв пук да стане бре мойте са си така откак съм взел колата и нема проблеми да не говорим че откакто е кола е така ай в Германия е по-хладно от тука но нямат дерт огледалата особенно при дъжд е голям кеф сичко чисто и си гледаш струята дето я дигаш отзад е ако имаш грайфер на гумите де

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Stanchev написа:Прав си дали ма немам термометър под ръка да ги измеря сигурен съм че се нагряват до 80 градуса. да не ми разтопи пластмасата наоколоиначе ме боли уя - като стане пук - 10 кинта ориджинал на брой
Не правят пук,но сравнително бързо им потъмняват краищата-сребърният слой корозира доста бързо.Е ако си ги вързал на пълна мощност в топъл ден може и да пламнат и да замине цялата кола.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2