Тоци
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Тоци
проблема ми е следния: вчера ми се прецакаха половината неща по колата: не ми работи централното, чистачките работят единствено на последна степен и ако ги спра преди да са се върнали изцяло си остават по средата на прозореца, прозорците не искат да се свалят, добре, че не пуша вече, плафона не работи при отворена врата, но може да се пусне да свети и некви такива простотии. ходих на 3ма "майстори" никой не знаел какво може да е и как да се оправи, абе направо ми се скъсаха нервите.
Някой да има идеи или директни оферти

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Има вече такава тема.
Проблема е от предпазителя на плюсовия кабел точно след акумулатора.Това е една пластина която като прегори или не дава добър контакт става тази мизерия.На първо време може да пуснеш едно кабелче като мост.После си купуваш нова пластинка и готово.
Проблема е от предпазителя на плюсовия кабел точно след акумулатора.Това е една пластина която като прегори или не дава добър контакт става тази мизерия.На първо време може да пуснеш едно кабелче като мост.После си купуваш нова пластинка и готово.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
сега отивам при един друг майстор, ще му кажа какви идеи ми дадохте, надявам се да е нещо дребно, че ми писна от тази бангия, и после ще докладвам колко пари ме е одрал и какво точно е било.
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
оказа се, че са ми изгорели 2 бушона под задната седалка от ляво, но преди да се разбере, че са само бушоните, човека разглоби всички кори под волана и прегледа кабелите, което се оказа излишно в последствие. Взе ми 15лв., мисля, че е добре за толкова работа която сам си създаде. Та колата ми беше готова в около 12ч, та си карам аз и се кефя
, че ми работят прозорците и чистачките и си карам и се кефя...спрях пред софийския да изчакам девойката да си вземела някакви неща, и си викам, че не си струва да гася колата за по малко от 5мин и я оставих да работи и през цялото време се радвам на чистачките и постоянно ги щракам, а играх си и с централното, и както си щраках централното,
то изведнъж отказа и естествено отказаха и чистачките и прозорците и лампите
, та направо ми идеше да хвана големия чук и да бия, да троша докат не ми се разпадне бангията. Сега се оказва, че не е проблема само в двата бушона, ами някъде по-дълбоко в джоба и в инсталацията, та утре пак наново цялата процедура, но по-задълбочено. Добре, че бях там докато човека ми правеше колата иначе се го беше отнесъл след като пак всичко се развали. Ще го накарам да провери предпазителя на плюсовия кабел както ме ориентирахте и там другите работи, па дано стане вече, че нямям никакви нерви вече
сложих си летните гуми точно преди да падне снега и сега не ми мърдат 5мин излизане от паркинга и съответно влизане, абе не е за разправяне

Breyton написа:Има вече такава тема.

е21 345 0-402м 12.18

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
между другото оная пластина след акумулатора е навсяакуде 50А но я има само в дару кар 80а колкото трябва да е и струба 80 стотинки
8 мнения
• Страница 1 от 1