Търся си читава е34-ка :)
Модератор: Технически модератори
			53 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4

- ghostrider205
- Потребител
- 

- Кара: 91` 520i
Търся си читава е34-ка :)
Здравейте! Казвам се Иван на 17 години сам от Видин.Скоро навършвам 18 и съответно взимам книжка  Голям фен сам на БМВ и особено на е34 та ако някои продава хубава е34-ка да свирка.Кое е слабото място на е34 за да гледам като си копувам защото обикалям авто къщите. Мерси предварително! Поздрави и се надявам скоро да стана част от вас
 Голям фен сам на БМВ и особено на е34 та ако някои продава хубава е34-ка да свирка.Кое е слабото място на е34 за да гледам като си копувам защото обикалям авто къщите. Мерси предварително! Поздрави и се надявам скоро да стана част от вас 

Голям фен сам на БМВ и особено на е34 та ако някои продава хубава е34-ка да свирка.Кое е слабото място на е34 за да гледам като си копувам защото обикалям авто къщите. Мерси предварително! Поздрави и се надявам скоро да стана част от вас
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
- zvetiko
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е39М54В30
Re: Търся си читава е34-ка :)
ghostrider205 написа:Здравейте! Казвам се Иван на 17 години сам от Видин.Скоро навършвам 18 и съответно взимам книжкаГолям фен сам на БМВ и особено на е34 та ако някои продава хубава е34-ка да свирка.Кое е слабото място на е34 за да гледам като си копувам защото обикалям авто къщите. Мерси предварително! Поздрави и се надявам скоро да стана част от вас
Каква искаш-дизел, бензин.

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Здравей градски   без да те разочаровам,но като мад шофьор ще имаш ли право (по закон) да караш е34
  без да те разочаровам,но като мад шофьор ще имаш ли право (по закон) да караш е34   Като смятам че ще си вземеш поне 20-ка
  Като смятам че ще си вземеш поне 20-ка 

без да те разочаровам,но като мад шофьор ще имаш ли право (по закон) да караш е34
  без да те разочаровам,но като мад шофьор ще имаш ли право (по закон) да караш е34   Като смятам че ще си вземеш поне 20-ка
  Като смятам че ще си вземеш поне 20-ка 
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- стан
- старши ентусиаст
- 

- Кара: '94 Opel Corsa B
Не са приели нищо спокойно, а и дори да го приемат не е болка за умиране   Беше до 1 година или нещо такова времето за млад шофьор
 Беше до 1 година или нещо такова времето за млад шофьор

Беше до 1 година или нещо такова времето за млад шофьор
 Беше до 1 година или нещо такова времето за млад шофьор- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

стан написа:Не са приели нищо спокойно, а и дори да го приемат не е болка за умиранеБеше до 1 година или нещо такова времето за млад шофьор
Пфф аз съм с 6 години и над 200 000км. стаж... мале мисля си че още съм на 19
 Скапаното ежедневие убива представата за времето...
  Скапаното ежедневие убива представата за времето...- ghostrider205
- Потребител
- 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

Не по принцип, приятелю! А задължително! И в зависимост от това колко ти е дълбок джоба/или този на вашите/ зависи колко литра ше караш  "Колкото повече, толкова повече".
 "Колкото повече, толкова повече".
Само да допълня... не говоря за М20/М30 разбирасе, а за М50/М60.

- ghostrider205
- Потребител
- 

значи аз си бачкам изкарвам по 400 лв на месец които са ми за бензин или там ако ми трябват за нешто . Нашите си наливат оште :П

- Turbo_Ted
- великият шестак
- 

- Кара: няколко и киселее
dj_ennsy_1 написа:Не по принцип, приятелю! А задължително! И в зависимост от това колко ти е дълбок джоба/или този на вашите/ зависи колко литра ше караш"Колкото повече, толкова повече".
че кво имаш против м20 и м30
 супер здрави и надеждни мотори са... и за разлика от м50 имат само по 1 бобина и т.н...
 супер здрави и надеждни мотори са... и за разлика от м50 имат само по 1 бобина и т.н...   

Според мен 400 лв няма да ти стигат да сипваш постоянно бензинец и да подържаш оптимално този вид автомобил, ако предположим, че на ден изгарях по 10л., парите ще ти стигат само за 2/3 от месеца, а и да не говорим консумативи, обслужване и тн., с едни доходи от около 1200-1300 лв ще си я караш и ще си я поддържаш супер. Това е мое мнение и никой не ангажирам с него

53 мнения
			 • Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4