Проблем с ускорение

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Проблем с ускорение

Мнение от Metallium » 24 Яну 2005, 12:57

Относния проблем касае една 520 на мой близък приятел и тъй като с него не можахме да решим проблема д апопитам вас.

Значи колата си ускорява нормално до 4700-5000 оборота след което просто е като задавена- започва да ускорява супер бавно до 6000 и се държи така сякаш не и достига горивото...
И най - интересното е че това го прави и на газ и на бензин абсолютно по същия начин?

Мерси предварително ако някой даде идеи от какво може да се получава това!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Яну 2005, 17:23

не си спомням коя беше темата ама я потyрси беше не]о за то4ката на преси4ане там кадето се изравняват кривите или правите несам сигурен беше подробно описано за този слу4аи вашия и е нормално това не се 4удете мился 4е темата беше писана от alx

пак и с тая гас нео4акваи много ако колата нее с газов инжекцион ,въобще не се 4удете защото като набита трабата направо образно казано я правят колкото да палиш на бензин и да върви пове4е на газ
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 24 Яну 2005, 19:40

Ми не е точно така защото доколкото знам колата е с гас от 2-3 години..а сега почна да я прави тая мизерия.
Мерси - ще потърся

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Яну 2005, 23:59

Metallium написа:Ми не е точно така защото доколкото знам колата е с гас от 2-3 години..а сега почна да я прави тая мизерия.
Мерси - ще потърся

пак и незнам как я карате колицата ама замисляли сте се да проверите как е компресията мсло хар4или пушили ,ходите ли редовно на диагностика след като смените ваздушния филтар

мисалта мие подлагате лия на сериозни редовни проверки или само се кара таз машинка :!: сутрин като запали колата минавали задължителните 2 километра минимум на бензин преди за превклю4и на гас ,пак и другото коетое правила лие детонации наскоро :?: защото ако прави проблема отива на много дебело ниво
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34