ТДС-загрява с климатик?!
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
ТДС-загрява с климатик?!
Здравейте на всички.Нямам представа какво става но на пръв поглед всичко по колата е О.К. и все пак имам проблем.А той се изразява в това че като пусна климатика и карам така о/о 20 мин. и колата почва да загрява кото това може да достигне и до цяло деление ако не спра климата.Ако климатика не работи колата е ток и жица.Помагайте че много ме е яд така из жегите
Мерси предварително 

.
Доста често между водния радиатор и тоя на климатика се събират мизерии - било то от мухи или прахоляци, които пречат на потока въздух нужен за охлаждането им. Направи им профилактика. Прегледай термостата и неговото действие. Провери и виското... Неща които не изискват кой знае какви умения и средства.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Съгласен с колегата по-горе, само добавам хубава промивка на водния радиатор, освен ако не си правил скоро.
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
колега имах същия проблем преди 6год. и в дару искаха да ми отворят мотора но след една год. ходене по мъките се оказа елементарно - зацапани радиатори външно и между основния и климатичния
взимаш обезмаслител например меглио, разделяш двата радиатора аз не ги свалях и пръскаш от вътре навън, след това сваляш предната броня и действаш, от тогава вече пет год. нямам проблем със загряването
айде успех
взимаш обезмаслител например меглио, разделяш двата радиатора аз не ги свалях и пръскаш от вътре навън, след това сваляш предната броня и действаш, от тогава вече пет год. нямам проблем със загряването
айде успех

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
bmwfena написа:май това ще да еdj_ennsy_1 написа:Е бива си да не работи... ще е глупаво да пуска тема...
Е Бисерчо как да не те обичам ми кажи

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
bmwfena написа:май това ще да еdj_ennsy_1 написа:Е бива си да не работи... ще е глупаво да пуска тема...
Не бъдете мързеливи и като четете осмисяйте прочетеното!!!
Написах че по колата всичко е О.К. и работи.
Верно ли е толкова елементарен проблема.Немците това не са ли го предвидили да ги ...?Мерси много за съвета ще проверя ква е хавата м/у радиаторите и ще пиша.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Иван Стоянов написа:bmwfena написа:май това ще да еdj_ennsy_1 написа:Е бива си да не работи... ще е глупаво да пуска тема...
Не бъдете мързеливи и като четете осмисяйте прочетеното!!!
Написах че по колата всичко е О.К. и работи.
Верно ли е толкова елементарен проблема.Немците това не са ли го предвидили да ги ...?Мерси много за съвета ще проверя ква е хавата м/у радиаторите и ще пиша.
Колега, няма как да решат проблема с боклука в световен мащаб

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Няма никаква логика в това което казваш. Ако е отишла глава/гарнитура, двигатела ще прави проблеми постоянно а не само на климатик.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Е ако нещо не е наред с гарнитурата няма ли да губи охл.течност нядъде.А по принцип не виждам никаква логика?Дайте некво логично обяснение. 

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Днес цял ден бях в услуга на радиаторите на колата ми
Горката как
няма да загрява като те и трите бяха не запечени а затлачени от гняс по тях.Сега май всичко е О.К.Имам само един въпрос: Как точно се обезвъздушава системата на ТДС-са?Имам в предвид по учебник как го дават?

няма да загрява като те и трите бяха не запечени а затлачени от гняс по тях.Сега май всичко е О.К.Имам само един въпрос: Как точно се обезвъздушава системата на ТДС-са?Имам в предвид по учебник как го дават?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2