Смяна на фар?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на фар?
Налага ми се да сменя единия фар за дългите (пукнато стъкло и от каско-то ми платиха за нов-от морга
).
Проблема е, че не мога да сваля проклетата маска!
Четох в някакви форуми, че се натискало тук там някакви щипки отдолу (намерих ги и ги натиснах) ама не излиза. Дърпах доста, хвана ме шубето, че ще я счупя и се отказах.
Ако някой я е свалял да сподели малко идеи как става, че стария фар вече се напълни с мръсотии и ме дразни много.
Мерси.

Проблема е, че не мога да сваля проклетата маска!
Четох в някакви форуми, че се натискало тук там някакви щипки отдолу (намерих ги и ги натиснах) ама не излиза. Дърпах доста, хвана ме шубето, че ще я счупя и се отказах.
Ако някой я е свалял да сподели малко идеи как става, че стария фар вече се напълни с мръсотии и ме дразни много.
Мерси.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
сваляш предната броня, желязната маска е хваната с винтове[които се падат зад бронята] за калниците , развиваш ги откопчаваш щипките от горна страна на маската и ще видиш винтовете на фаровете.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
грешкаRAFF написа:сваляш предната броня, желязната маска е хваната с винтове[които се падат зад бронята] за калниците , развиваш ги откопчаваш щипките от горна страна на маската и ще видиш винтовете на фаровете.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
Значи цялата процедура ми е ясна, май не съм се изразил правилно.
Проблема е, че не мога да изпълня стъпка 1
т.е. не мога да сваля металната маска с мустаците дето е пред бъбреците. Та ако някой я е свалял да каже да дърпам ли по-силно и мога ли нещо да пре**а с дърпане.
То е ясно, че отдолу ще се покажат мечтаните винтчета и оттам нататък няма да имам проблем.
Проблема е, че не мога да изпълня стъпка 1

То е ясно, че отдолу ще се покажат мечтаните винтчета и оттам нататък няма да имам проблем.
8 мнения
• Страница 1 от 1