Е не мога да се въздържа и да не изпсувам някои хора,
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Е не мога да се въздържа и да не изпсувам някои хора,
които като са проектирали е34 явно са предвиждали дори и за крушките на мигачите да се ходи в сервиз. Както някои хора от форума знаят миналата седмица ми изгоря крушката на левия преден мигач и от тогава вече няколко дни и няколко души (и аз самия с ноеколкократни опити) не успяват да я извадят.
В крайна сметка срам не срам съм си записал час в Дару кар и в петък сутринта отивам триумфално да ми сменят крушката на мигача.
Предполагам, че писанието ми е несвързано и излишно, обаче просто съм полудял и трябва да си излея гнева.
В крайна сметка срам не срам съм си записал час в Дару кар и в петък сутринта отивам триумфално да ми сменят крушката на мигача.
Предполагам, че писанието ми е несвързано и излишно, обаче просто съм полудял и трябва да си излея гнева.
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аве вий още при смяна на крушка ако ще ми псувате .. пробвайте да смъкнете скоростна кутия ,ама никога да не е смъквана, да видите за какво иде реч .. колко съм псувал гадните фашисти не е истина 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Drift_Master
- Потребител
-
аз квото ям ям, ама немога да разбера кво псувате. Проблема не е в колата. Те хората са решили така да я направят и си има лесен наин за вси4ко с подходящи инстроменти. Бай Ганъо като е решил да се прави на монтъор ще развива ше завива и ще стиска заби щото после като кара баварииката и му е готино
Ти най добре вземи виж каде ти е пукнат стопа че ще сменяш крушки докато свят светува 

ям лайна и паляци по светофарите
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Drift_Master прекрати безмислените коментари както и ще те помоля да смениш подписа си като видиш това съобщение !!!
Това не е WC а БМВ форум!
Това не е WC а БМВ форум!
May the BMW force be with you!
13 мнения
• Страница 1 от 1