тампони за амортисьори-спортно окачване
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
тампони за амортисьори-спортно окачване
колеги къде и колко парички горе долу ще струват тез тампони,сумати магазини и складове,хора съм хванал и никой неможе да ми намери такива излизат само стандартните,а тези никъде ги няма само в магазина на БМВ в пловдив ми казаха по поръчка(300лв/бр)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- golov_bg
- ентусиаст
-
другия чишит са с по голям лагер са,на самите амортисьори пръта е по дебел,и тампона отгоре изглежда като гъба
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
В момента Даруакр имат разпродажба и тези тампони са включени в нея с цени:
31331139480 (+30 мин) - 291,07 лв.
31331139481 (- 30 мин) - 291,07 лв. (предполагам тези ти трябват).
Оригиналната им цена извън тази промоция е 437,04 лв/бр; мисля че не се предлагат от други фирми, освен оригинални на БМВ.
Другият вариант е т.нар. camber plate - комплект такива са по-евтини от тампоните и могат да променят ъгъла много повече както в минус, така и в плюс. Освен това са със вграден сферичен лагер на амортисьора (т.нар. uniball).
Няма евтино при тази модификация
.
31331139480 (+30 мин) - 291,07 лв.
31331139481 (- 30 мин) - 291,07 лв. (предполагам тези ти трябват).
Оригиналната им цена извън тази промоция е 437,04 лв/бр; мисля че не се предлагат от други фирми, освен оригинални на БМВ.
Другият вариант е т.нар. camber plate - комплект такива са по-евтини от тампоните и могат да променят ъгъла много повече както в минус, така и в плюс. Освен това са със вграден сферичен лагер на амортисьора (т.нар. uniball).
Няма евтино при тази модификация

Това колега са цени за обикновени, т.е. без офсет (концентрични, а не ескцентрични). Те в Дарукар са по 110 лв. бройката. Тук говорим (поне аз така предполагам, колегата не е потвърдил още) за "спортни" такива, а спортните са или ексцентрични (променят страничния наклон на колелата, по-известен като ъгъл "алфа") или директно се подменят със сферични лагери монтирани върху регулиращи планки (camber plates).
- golov_bg
- ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1