Как да си освежа интериора.
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Как да си освежа интериора.
Въпроса ми е следния има ли някакъв препарат или каквото да е там с което мога да си освежа салона и таблото на колата всички знаем как с времето черното леко избледнява и се матира дръжките на вратите таблото и другите пластмасови елементи в купето.
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Има едни който аз го ползвам от година.Той е за пластмаса и кожа,едно бяло като с.....а.Много е добро дори и за външните пластмаси става,но иска поне веднаш в месеца да се минава целия салон.Незнам как се казва,но го ползват по автомивките от там можеш да си го земеш 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Има един мнооого добър. Струва 1.50. Боя за кожени якета. Таблото и вратите станаха като нови и не е мазно или нещо др. не оставя петна и тн. Страшно е. Чакай да го снимам и да го приложа. Ще останеш мнооого доволен.
те снимка
А кожа на седалки не съм мазал с това, но таблото и вратите станаха като нови. Все едно си мазал с тези препарати със силикона в тях, но не стои мазно ами си е нормално. Нито цапа нито нищо. Страшно съм доволен. Жалко, че не си в Сф да ми видиш таблото и вратите.
На самия препарат пише, че е специално за кожа! И това е боя, и не се трие с времето нито избледнява. При мен за 6 месеца няма промяна в цвета
те снимка

А кожа на седалки не съм мазал с това, но таблото и вратите станаха като нови. Все едно си мазал с тези препарати със силикона в тях, но не стои мазно ами си е нормално. Нито цапа нито нищо. Страшно съм доволен. Жалко, че не си в Сф да ми видиш таблото и вратите.
На самия препарат пише, че е специално за кожа! И това е боя, и не се трие с времето нито избледнява. При мен за 6 месеца няма промяна в цвета

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Zubcho написа:Има един мнооого добър. Струва 1.50. Боя за кожени якета. Таблото и вратите станаха като нови и не е мазно или нещо др. не оставя петна и тн. Страшно е. Чакай да го снимам и да го приложа. Ще останеш мнооого доволен.
те снимка
От къде го купи колега, гледам си от младост... тука в квартала някъде ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- skylord
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Серго ти как го нямаш тва мазило?
хаха, незнам и аз се очудих, мислех че съм пробвал всичките...
то не бяха сонакс, търтъл вакс, мистър кожа, киви и някакви още световно неизвестни

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
И аз съм маняк на такива препарати и чистотата,но този несъм го пробвал
Колега казвай от къде го купуваш?

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Колега има го по разните будки. Аз лично от Метро го взех, но го има и в СВА (варненските магазини) виж и на пазара Пътеките. Може и в Т-Маркет да го има. Също в Бриколаж или Практикер, както и в Кауфланд. Абе там където са гъбичките и разните др. препарати за обувки трябва да го има и това.
Може да се видим ако искаш да видиш резултата от мазането и да тестваш на кожен салон как ще е. Имам малко в тубичката дето снимах. Иначе промяната е неузнаваема.
ПП.
Не съм от Младост от центъра съм
Може да се видим ако искаш да видиш резултата от мазането и да тестваш на кожен салон как ще е. Имам малко в тубичката дето снимах. Иначе промяната е неузнаваема.

ПП.

Последна промяна Zubcho на 07 Мар 2009, 21:06, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- skylord
- младши ентусиаст
-
Zubcho написа:Колега има го по разните будки. Аз лично от Метро го взех, но го има и в СВА (варненските магазини) виж и на пазара Пътеките.
ПП.
хаха объркал съм се по темите

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Хаос написа:Zubcho написа:Таблото и вратите станаха като нови и не е мазно или нещо др. не оставя петна и тн.
Някакъв слой отгоре ли създава или попива (в пластмасата?!) Не става ли на "ленти" таблото?
Ако си от Сф ела и виж сам таблото. Нищо мазно не остава, това е боя не лайната дето ги продават със силикон вътре, където всичкия прах се лепи по таблото и оставя мазни следи.
А това за лентите знам ли на мен не ми седи на ленти. Ако не си доволен повтаряш и потретяш и ще стане

Да знаеш, че веднъж намажеш ли, няма да го изтриеш с кърпа. Или го правиш или не.
Поздрави
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Как се освежава интериор - много лесно. За момента ползвам за таблото и вратите едно от Кауфлант за 4,50 лв., някакво силиконово мазило с мирис на лимонче. А колегата Зъбчо остана много очарован от съсипаната ми тапицерия - нея пък излекувах с една бърза Българска добавка за 60 лв. - калъфчета разни и доста добре си седи, остава таванчето и дребните детайли, но за тях има време.
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
остава таванчето и дребните детайли, но за тях има време.
Това за тавана и аз ще го мисля как да е

Zubcho - дай да се саберем най - накрая писна ми само да се разминаваме по светофарите

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
saint85 написа:остава таванчето и дребните детайли, но за тях има време.
Това за тавана и аз ще го мисля как да е

Тавана се сваля и се претапицира много лесно преди около месец извърших тази интервенция.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3