здравейте,колеги и честит празник на всички.Искам да попитам
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
здравейте,колеги и честит празник на всички.Искам да попитам
къде ,мога да си сменя всички хидравли4ни марку4и,включително и тези на нивомата и към ,коя фирма да се обърна
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ако си от Сф. Сваляш маркучите и звъниш на 0899 833601 - Боби и човека ще ти обясни къде да отидеш. Аз съм много доволен от него. 25лв. на маркуч беше преди сега не знам колко
Поздрави
ПП пробвай търсачката имаше подобна тема и бях приложил даже карта на мястото из нея

Поздрави
ПП пробвай търсачката имаше подобна тема и бях приложил даже карта на мястото из нея

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
kisshunter написа:от софия съм нямам възможност аз да ги свалям,а те са доста все пак
Намираш сервиз, сваляш всички маркучи - хидравлични, носиш ги на Боби. Той ти ги прави. Връщаш се в сервиза и връщате маркучите. Следва наливане на нова хидравлична течност. Нов фреон.
Ето ти и телефона на правилния майстор.
0887609543 - Кольо (Сервиза му е в Ман. Ливади)
За фреона - първото място където правят климатици.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,значи който ги прави трябва ти да му занесеш старите и да му обясниш от коя система на автомобила са ,желателно е да са с метална оплетка а за нивоматите е задължително - там системата работи между 30 и 150 бара
Във фирмата ти прехвърлят накрайниците на новите маркучи/маслопроводи за да може всичко да си се върне на място без проблем ,но все пак трябва да знаят маркучите от какво са
Георги Пенчев

Във фирмата ти прехвърлят накрайниците на новите маркучи/маслопроводи за да може всичко да си се върне на място без проблем ,но все пак трябва да знаят маркучите от какво са
Георги Пенчев
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
9 мнения
• Страница 1 от 1