Двигателя прекъсва на газ (обикновена газова уредба)
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Двигателя прекъсва на газ (обикновена газова уредба)
здравейте карам е34 м20б32 пак почна да ми патка смених си свещите и пак същата работа самнявам се дъли не е от кабелите ,може ли от тях да е ,благодаря ви много

- LUCABOSSI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 M20B20
- Мечтае да кара: E34 M5
...
Колега от кога го има това от както я сложи ли или от след това?И каде ти се намира испарителя и въздушния филтер на какво растояние едно от друго са те?Аз имах мн проблеми с обикновената гас на моя М20Б20 сега след 2 месеца мъки е супер няма да гърми няма да трещи ако искаш мога да ти дам тела на един газаджия мн е добър и ще я направи качествено и дава гаранция!!!
Жената е като гайката винаги е навита!!!:Д
Re: гармене
hristin написа:на газ ми гърми
Къде гърми ? При двигателя във въздушният филтър (когато е "бедна" горивната смес) или отзад в гърнето (при "богата" горивна смес) ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
гърмене
еми значи гърми в двигателя и се обръща обраштателната гума,а за другия колега ами къде се намира този газаджия и може лида ми дадеш някакав номер,благодаря ви много колеги
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
РЕШЕНИЕТО - махни газта! само прецаква мотора, и парите които "спестяваш" ги даваш за майстори, консумативи и ремонти които стават по чести заради тъпата газ. Или се бъркаш околи 3000 евра за холандски газов инжекцион на течна фаза или по добре дори не си и мисли за газ... 

12 мнения
• Страница 1 от 1