Една доста интересна седмица
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
Една доста интересна седмица
Мималата седмица в неделя патувах ,до вилата и на Връщане ,колата ме предаде на един баир покрит с сняг.Неможа да го иска4и ,гумите превъртаха(нови са "DUNLOP") а под тях нямаше лед,може при4ината да е в мен.Резерварът не беше пълен,ако това има зна4ение ,както и да е някак си успях да се справя,но и се разсърдих,ако може така да се каже.Незнам дали има някакво ,отношение с днешната слу4ка, но днеска ме предаде изцяло.Слу4и се за п-ви път.Патувах за гр.Батак и на Пазарджик усетих,как ми се вдървява волана.Спрях и какво да ви кажа един маркуч на хидравликата (метална тръби4ка,която е пресована към марку4а , се беше протрила в една скоба) и така маркуча и хидравли4ната те4ност аут.НЕКА ВСЕКИ ,КОИТО МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕ МАРКУ4А ОТ ПОМПАТА КЪМ СЕКТОРНАТА КУТИЯ И ОСОБЕНО МЕТАЛНАТА ТРЪБА КЪМ ТОЗИ МАРКУ4А!!!!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Относно искачването на баира с този танк
и с нови гуми без шпер ще ти е трудно
Вчера се смяхме на едни колега с е39-ка без шпер на едно пикливо баирче 2метра на чакъл 

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
На мене колега седмицата ми е доста по HARD!!!В четвъртък ми счупиха капа4ето на резервоара,в петък един голфаджия се ударив левия ми калник,а в сряда с4упих обтега4 на пистовия ремак след блокирване на ролката и късането на самия ремък.Ще трябва да направим курбан4е ина4е нема да станат нещата!!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
4 мнения
• Страница 1 от 1