Катастрофа, поредна простотия с ПК

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Катастрофа, поредна простотия с ПК

Мнение от NikiNikolov » 28 Фев 2009, 18:37

Здравейте пичове.
Пострадалата кола е лично мойта, тъпанара - буквално Пернишки Идиот: № РК 1046 АТ. Ситуацията е следната: час 20:20 вечерта, след работа прибирам се с жената бременна в 7 месец и карам спокойно след едно Рено Клио на "връшка чука" Владая разбирайте - 100 метра преди разширението на пътя за Драгичево и в ляво бензиностанция ЛУКОЙЛ. Пътя е еднопосочно за Драгичево и двупосочно за София. Този тъпанар се движи за София и тръгва да изпреварва, обаче нещо подпира Клиото от страната на шофьора, ама цялата страна, после прави пирует към неговата дясна лясна, а там камион, и явно върти пълен ляв и спира в мен. Като видях че нещо тая кола има нестандартни движения и фарове към мен, незнам какво съм правил, но съм спрял както трябва, ръчната се запъна малко при свалянето и впоследствие, бая зор е видяла. Предните гуми разбира се са разкрачени. Жената и бебето са добре засега и е под наблюдение в Майчин дом. Сега малко картинки и после Вашите размишления и страсти: Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 '04
Детайли за колата: 320i/170hp

Мнение от momo81 » 28 Фев 2009, 18:47

Наистина много неприятно колега. Най-напред искам да ти пожелая много здраве и се радвам че всичко с теб, съпругата ти и семейството като цяло е наред и се надявам, че и занапред ще е така. А иначе относно колата, наистина че не са приятни пораженията, но за съжаление доста често се случва така , 4е дори и човек да внимава има много други елементи по пътя които и пет пари не дават за това че има и други участници в движението, жени и деца. В крайна сметка колата се поправя, хубавото е че с Вас всичко е ОК. УСПЕХ И МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ!!!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 28 Фев 2009, 18:54

Колега,радвай се, че сте живи и здрави, че бебето е добре, другото е лесна работа....Тенекии се правят,има много 34-ки на части...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Фев 2009, 19:09

Живи и здрави 3мата!
Кофти за колата, ако ще я правиш, като взимаш магарето долу обърни внимание на дупките за долните носачи, че са различни.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Фев 2009, 19:38

Ники ,важното е ,че сте живи и здрави :!:
Значи представям си Клиото в какво безпомощно състояние е ...
Сега разправии докато се поправи колата ,какво да се прави - имало е да се случи :confused:

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 28 Фев 2009, 19:45

Ники, важното е вие да сте живи и здрави :!: тенекиите се правят, но когато опреш до тяхното оправяне ти препоръчвам да погледнеш и геометрията на купето. БМВтата са капризни на подобен вид удари. успех в ремонта :bchug:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 28 Фев 2009, 19:47

Колега радвам се че нищо ви няма, обаче можеше и да не се разминете без нищо - късмет ! Трябвало е да го хванеш тоя симпатяга и да му разцепиш тиквата от бой, ама качествено(както и баща му не го е драл), за да може следващия път като се качи в колата и да се напикава на седалката! :ranting: :ranting: :ranting: :box: :box: :box: :dummy: Колко катастрофи станаха и колко хора загинаха по пътищата заради такива идиоти :banghead:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 28 Фев 2009, 19:53

Кофти е много,е"и му майката и камикадзета попътя.Може ли така бе,бачкаш като луд ,заделяш си от залъка с две думи,за да си потдържаш автомобила в ОК състояние..........и накрая некъв сопол с безмозъчно поведение на пътя в теб :bang: :bang: Добре е,че сте здрави със семейството :yes: :yes: Няма да мога да те успокоя,защото знам от личен опит,че е много гадно,но ламарини се оправят,бате. ;)
Обичай ближния,ближи обичания!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 28 Фев 2009, 19:58

Колега щом сте живи и здрави това е най- важното :) - това е аз за пореден път си доказвам, че просто има вървящи убийци по улиците то то направо толкова тъпо че чак опасно за другите - незнам кой им дава книжки на тия глупаци :twisted:

П.С. Колата каско има ли ?
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 28 Фев 2009, 20:11

Кофти удар, брат! Добре, че не сте пострадали вие, хората. Жалко за колата обече. Дано я излекуваш без последствия.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 28 Фев 2009, 20:19

Лелеее НИКИИИИ, как така бре .... Е'' си м''та, направо се втрщих като видях, че ти си писал... 5 пъти поглеждах да не греша.... :( :( :(
Обади се на Миклухо, да ти съдейства с колата... Той може да ти помогне какво да направиш и къде колко да даваш за нея... Направо незнам какво да кажа за "ония" по пътищата... Радвам се, че сте живи и здрави... Ударът е бил с не-помалко от 50 км/ч като гледам пораженията... :shock: :shock: :shock: Споделяй как се развиват нещата. Ако има нещо от което да имаш нужда - обаждай се да помагаме... Независимо за какво.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 28 Фев 2009, 20:22

Каско има, гражданска има. И доста екстри си направих вече и съм бесен много :evil: . Смятам да взимам някаква друга баба яга и да правя компот от тях, 2 в 1 или каквото е там, :winky: .

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 28 Фев 2009, 20:28

Важното е,че всички сте добре.
Ники голям ''отбор''сме тука ,ако имаш нужда от някаква помощ не се притеснявай да я потърсиш.
Сега гледам снимките,ще видя какво ми е останало здраво след моя удар и може да ти пасне

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 28 Фев 2009, 20:45

Късмет сте имали :!: По-цял ден съм из улиците и такива на пръв поглед глупави ситуацийки могат да доведат до много лоши последствия.Никой не е застрахован,но поне се чувствам по-сигурен в тая голяма кола ;) Желая ви късмет на теб и на жена ти ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 28 Фев 2009, 21:23

Ники приятелю радвам се че си жив и здрав, както ти така и жената и бебето :!: Както казват колегите това е най важното :!: Днес разбрах от Митко, искам да знаеш че каквото може ще помагам може би Митето ти е казал, но също помисли за друга кола разбрах че си хвърлил меракаси на друга машина а от тази всичко читаво вземай а другото в раздел Продавам! Успех ти желая ако има нещо насреща съм! Колеги мисля че е редно да се отзовем всеки с каквото може да се направи колата ако Ники реши все пак да си я ремонтира и кара.....

Следваща

Назад към E34