няма такова дежа вю - пукнато стъкло
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
няма такова дежа вю - пукнато стъкло
Колеги,
иде ми да си отрежа главата
чистачката ми се беше скапала нещо - бяхя излезли телчетата... от снега и леда може би и днес времето ясно и викам ще отида да я оправя, че реших да ходя на седмичната сбирка на новото място и викам да не ми се смеят...
и вадя чистачката да я оправям и ... ИЗТЪРВАХ рамото върху стъклото и то се ПУКНА
стана като емблемата на мери джейн
НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!
Че сбирката пак ще я пропусна ясно, ама това ми е втората поредна кола, на която ми се пука стъкло
На предната беше тръгнала ръжда от вътре и надигнала стъклото и го пукнала НА СЪЩОТО място като сега
Просто няма такова дежа вю!!!
И докато на предната нямях нито вина нито представа че ще се случи това, то сега го направих от собсвената си некадърност и криви ръце
Ще пукна от яд!
Като му тръгне на човек по нанадолнището и няма край, бе не му се вижда дъното та да спре поне, бе
Извинявайте за поста. Трябваше да си го излея някъде - като споделих и ми олекна малко... ако може въобще да ми олекна... няма такава простотия като мойта
Д
иде ми да си отрежа главата

чистачката ми се беше скапала нещо - бяхя излезли телчетата... от снега и леда може би и днес времето ясно и викам ще отида да я оправя, че реших да ходя на седмичната сбирка на новото място и викам да не ми се смеят...
и вадя чистачката да я оправям и ... ИЗТЪРВАХ рамото върху стъклото и то се ПУКНА

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!

Че сбирката пак ще я пропусна ясно, ама това ми е втората поредна кола, на която ми се пука стъкло

И докато на предната нямях нито вина нито представа че ще се случи това, то сега го направих от собсвената си некадърност и криви ръце

Ще пукна от яд!

Като му тръгне на човек по нанадолнището и няма край, бе не му се вижда дъното та да спре поне, бе

Извинявайте за поста. Трябваше да си го излея някъде - като споделих и ми олекна малко... ако може въобще да ми олекна... няма такава простотия като мойта

Д

- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
колега сори за офтопика ама ми се струва 4е ще ти олекне и от към финансовата точка на нещата.Естествено за съжаление!!!
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Сори колега, неприятна случка.... а ако все още ти се ходи на сбирка, мога да мина да те взема и без това не ми се ходи сам 

- ddddk
- ентусиаст
-
благодаря колега,
ама не ми е до сбирки... търся си примка и по-здрав клон, че съм 100 кила и кусур...
... в рамките на шегата разбира се
поздрави
Дамян
ама не ми е до сбирки... търся си примка и по-здрав клон, че съм 100 кила и кусур...

... в рамките на шегата разбира се
поздрави
Дамян

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
колега много кофти за джама знам едни фирми за лепене на автостъква ама са в София ще поровя из нета и имам един приятел във Варна дето бачка дограма ще му се обадя да питам каде във Варна има такова лепене и споко колега 2 неща са важни в живота
1. да се харчат пари за глупости
2. да се харчат много пари за глупости
1. да се харчат пари за глупости
2. да се харчат много пари за глупости

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
http://www.avtomarket.bg/udetails.php?id=2740 - колега това май ще ти свърши работа моя човек каза и че лепят зависи какъв е демиджа 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
И аз съм го минал това, но ми стана много смешно защото говорех по телефона и го бях затиснал между бузата и рамото си докато сменях чистачки и рамото както седеше изправено пружината го прибра към стъклото и се спука. След това 2 седмици карах с пукнатина, но понеже беше зима и от топло-студено пукнатината растеше буквално на всяко палене и излизане с колата.
- ddddk
- ентусиаст
-
saint85 написа:http://www.avtomarket.bg/udetails.php?id=2740 - колега това май ще ти свърши работа моя човек каза и че лепят зависи какъв е демиджа
ей точно при тях смятам да отида първо, защото работя точно срещу тях от другата страна на булеварда.
А, и в една тема отдавна бяха ги похвалили колеги... защо ли съм запомнил тая тема

смятам и да разпитам и колеги тука от Варна и после да действам.
Ще пиша резултата на финала... то най-вече финансовия - то другото е ясно - трябва да стане качествено... уж...

Поздрави,
Д

Re: стъкло
Значи сме 3-ма...Скъпо ми излезна и на мене тая чистачка.ivo_io написа:''да я оправям и ... ИЗТЪРВАХ рамото върху стъклото и то се ПУКНА ''
колега същата история се случи и с мен,кофти
Мога да споделя цената на стъклото,която платих заедно с монтажа-145лв.Така,че по добре си вземи друго,отколкото да лепиш съкло
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Моето е така откакто съм я взел-точно под чистачката. Даже го видях 2 дена след като я купих:) 5 години вече не е мръднало, а са 4-5 пукнатини в различни посоки, но всички слизат надолу и явно няма на къде да се разрастват
Май си е до късмет как ще се пукне
Не ми се сменя оригиналното стъкло само заради това с някакъв турски боклук

Не ми се сменя оригиналното стъкло само заради това с някакъв турски боклук

Re: стъкло
ivo_io написа:''да я оправям и ... ИЗТЪРВАХ рамото върху стъклото и то се ПУКНА ''
колега същата история се случи и с мен,кофти
И мен ме бройте . Преди две години така го пукнах, 3 дена не бях на себе си заради тая глупост, седях и гледах пукнатото стъкло и си мислих как 200лв назад от едното нищо, за част от секундата си литнаха

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3