Парното не работи - духа студено вместо топло
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Парното не работи - духа студено вместо топло
Моля да ми помогнете, който е запознат с проблема. Имам проблеми с централните клапи на парното вътре в купето, като го пусна да духа на топло от дясната и централната отгоре духа студено
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Парното не работи - духа студено вместо топло
empe написа:Моля да ми помогнете, който е запознат с проблема. Имам проблеми с централните клапи на парното вътре в купето, като го пусна да духа на топло от дясната и централната отгоре духа студено
Колега ако нямаш климатик - топло ще духа само в краката и на стъклата!

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей,
В една тема мноогоо отдавна четох, че има една фирма - много ги похвалиха - занимават се с парно и климатици на автомобили.
Къде се намират: тръгваш по МИР на горе към Терапията и на сфетофара на Мир с околовръсното продължаваш на горе (на право, към хлебозавода). На ъгъла в ляво има автомивка. След нея пак в ляво някъде там се падало.
Не съм ходил. В темата писаха колеги, че имали много работа и записвали час за след седмица или повече.
Планирам да ги посетя на пролет заради климатика, ама до сега така и не си направих труда да мина само да видя има ли такова нещо...
Пак казвам информацията ми не е потвърдена - пиша по спомен от прочетено преди 2 месеца може би...
Ако ги намериш, пиши впечатления...
Успех
Д
В една тема мноогоо отдавна четох, че има една фирма - много ги похвалиха - занимават се с парно и климатици на автомобили.
Къде се намират: тръгваш по МИР на горе към Терапията и на сфетофара на Мир с околовръсното продължаваш на горе (на право, към хлебозавода). На ъгъла в ляво има автомивка. След нея пак в ляво някъде там се падало.
Не съм ходил. В темата писаха колеги, че имали много работа и записвали час за след седмица или повече.
Планирам да ги посетя на пролет заради климатика, ама до сега така и не си направих труда да мина само да видя има ли такова нещо...
Пак казвам информацията ми не е потвърдена - пиша по спомен от прочетено преди 2 месеца може би...
Ако ги намериш, пиши впечатления...
Успех
Д

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Защо да духа топло само на стъклото и на краката.pantzer3 написа:empe написа:Моля да ми помогнете, който е запознат с проблема. Имам проблеми с централните клапи на парното вътре в купето, като го пусна да духа на топло от дясната и централната отгоре духа студено

\MITETO\ DSB написа:Защо да духа топло само на стъклото и на краката.pantzer3 написа:empe написа:Моля да ми помогнете, който е запознат с проблема. Имам проблеми с централните клапи на парното вътре в купето, като го пусна да духа на топло от дясната и централната отгоре духа студено
Прав е колегата, ако си без клима от средните духа само студено.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
Няма такова нещо и двамата сте в грешка.Pei4 написа:\MITETO\ DSB написа:Защо да духа топло само на стъклото и на краката.pantzer3 написа:empe написа:Моля да ми помогнете, който е запознат с проблема. Имам проблеми с централните клапи на парното вътре в купето, като го пусна да духа на топло от дясната и централната отгоре духа студено
Прав е колегата, ако си без клима от средните духа само студено.[/list]
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
Моята няма клима. По средата има една врътка за топло и студено .Pei4 написа:Аз казвам защото мойта е така. Водил съм е на майстор и той каза че е така

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3