TDS - протече умната дюза и още...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

TDS - протече умната дюза и още...

Мнение от me4oka124 » 08 Фев 2009, 18:46

протече ми умната дюза знаете проблемите с нея колата ми гасне по време на движение вътре светка ламбата като задържиш повече време на педала на газта като пусна педала за неколко секунди и дам пак газ колата се оправя и ламбата гасне другото което става понякога когато превключвам и стигна около 2000 оборота колата сама се форсира стига около 2500 оборота дюзата я залепих премерих и съпротивлението сичко е нормално нетече нафта от нея но продължава да ми прави съштите проблеми иначе колата си пали перфектно топла или студена върви си нормално според мене де незнам точно колко требва да върви 525 тдс моля пишете направо ме отчая таратаиката гадна вече незнам какво дая права

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Фев 2009, 23:56

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Фев 2009, 0:21

Владо ти утепа рибата ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 09 Фев 2009, 18:39

:dummy: :bgflag: :bowdown: , Но все пак помогнете на момчето...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Аватар
Кара: E34

Re: TDS - протече умната дюза и още...

Мнение от ivan. » 10 Фев 2009, 17:17

me4oka124 написа:протече ми умната дюза знаете проблемите с нея колата ми гасне по време на движение вътре светка ламбата като задържиш повече време на педала на газта като пусна педала за неколко секунди и дам пак газ колата се оправя и ламбата гасне другото което става понякога когато превключвам и стигна около 2000 оборота колата сама се форсира стига около 2500 оборота дюзата я залепих премерих и съпротивлението сичко е нормално нетече нафта от нея но продължава да ми прави съштите проблеми иначе колата си пали перфектно топла или студена върви си нормално според мене де незнам точно колко требва да върви 525 тдс моля пишете направо ме отчая таратаиката гадна вече незнам какво дая права
Колега аз съм я карал без ''умна дюза''(на нейно място обикновена)-само не върви като хората и не мисля,че от това може да ти гасне.
Пак тая плочка е проблема и при тебе.
Прекъсвал ли си кабела на умната дюза?
Изображение
by ''kompleksa''

Потребител
Аватар

Мнение от me4oka124 » 16 Фев 2009, 12:15

несъм прекъсвал кабела на дюзата аи да ви кажа на ниски обороти мотора тресе на моменти некои път се оправя само , направо незнам вече а колеги некои имали за задна десна врата малкото стъкло , чеми разбиха колата , заради сидито

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Фев 2009, 12:49

бабо меци,вземи някой да ти праска мненията по-четливо,щото нищо не се разбира,ясно е че си взел кенеф,ама и четенето на твоите писания,не е лесна работа!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 16 Фев 2009, 23:17

павката написа:бабо меци,вземи някой да ти праска мненията по-четливо,щото нищо не се разбира,ясно е че си взел кенеф,ама и четенето на твоите писания,не е лесна работа!
:yes:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

Назад към E34