TDS - протече умната дюза и още...
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
TDS - протече умната дюза и още...
протече ми умната дюза знаете проблемите с нея колата ми гасне по време на движение вътре светка ламбата като задържиш повече време на педала на газта като пусна педала за неколко секунди и дам пак газ колата се оправя и ламбата гасне другото което става понякога когато превключвам и стигна около 2000 оборота колата сама се форсира стига около 2500 оборота дюзата я залепих премерих и съпротивлението сичко е нормално нетече нафта от нея но продължава да ми прави съштите проблеми иначе колата си пали перфектно топла или студена върви си нормално според мене де незнам точно колко требва да върви 525 тдс моля пишете направо ме отчая таратаиката гадна вече незнам какво дая права
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: TDS - протече умната дюза и още...
Колега аз съм я карал без ''умна дюза''(на нейно място обикновена)-само не върви като хората и не мисля,че от това може да ти гасне.me4oka124 написа:протече ми умната дюза знаете проблемите с нея колата ми гасне по време на движение вътре светка ламбата като задържиш повече време на педала на газта като пусна педала за неколко секунди и дам пак газ колата се оправя и ламбата гасне другото което става понякога когато превключвам и стигна около 2000 оборота колата сама се форсира стига около 2500 оборота дюзата я залепих премерих и съпротивлението сичко е нормално нетече нафта от нея но продължава да ми прави съштите проблеми иначе колата си пали перфектно топла или студена върви си нормално според мене де незнам точно колко требва да върви 525 тдс моля пишете направо ме отчая таратаиката гадна вече незнам какво дая права
Пак тая плочка е проблема и при тебе.
Прекъсвал ли си кабела на умната дюза?

by ''kompleksa''
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бабо меци,вземи някой да ти праска мненията по-четливо,щото нищо не се разбира,ясно е че си взел кенеф,ама и четенето на твоите писания,не е лесна работа!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
8 мнения
• Страница 1 от 1