странен проблем с ламбда сонда
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
странен проблем с ламбда сонда
от известно време имам проблем с въпросния датчик и се оказа че самата сонда си работи но релето което управлява подгряването и не работи както трябва - залепва за 2 секунди и изключва за толкова и така постоянно. Поради тази причина сондата си показва постоянно 0.43 волта и двигателя изобщо не работи както би трябвало. След като замостихме въпросното реле и минаха 15-тина секунди сондата започна да подава нормален сигнал. Сега карам с мост но къде всъщност е причината (пробвах с друго реле но то не беше точно същото и работеше по-същия начин ) диагностика казва че може да е от компютъра но знам ли... дори не съм обръщал внимание до сега на това реле и не знам това дали е нормално за него но явно не е...
би било добре ако пробвам с друг компютър но нямам познат точно със същия (бош м50 б25 с анус не му знам номера трябва да го погледна )
та някой сблъсквал ли се е с този проблем ?
и ако има някои такъв компютър под ръка за да пробвам ще му бъда благодарен
би било добре ако пробвам с друг компютър но нямам познат точно със същия (бош м50 б25 с анус не му знам номера трябва да го погледна )
та някой сблъсквал ли се е с този проблем ?
и ако има някои такъв компютър под ръка за да пробвам ще му бъда благодарен

и аз колега иам са6тия проблем и ми играят яко оборотите.2 пъти я карах на диагностика при разли4ни хора и двата пъти ми показа като на тебе-ламбда сонда-0.43,и така из4истихме гре6ките,но след време пак се полу4и са6тото и ме съветват да си сменя сондата.6тото колата изоб6то нема ду6а и много се за4удва на моменти дали да варви или да по4ива.даже ако някои има ламбда сонда 4итава за М50 Б20 мотор да звънка

5 мнения
• Страница 1 от 1