странно виене от двигателя :( РЕШЕНО
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
странно виене от двигателя :( РЕШЕНО
Става дума за М50Б20 двг. Отскоро започна особено като студен да вие на умряло. Звука е много силен и не много писклив - като че ли на раздрънката флейта свири калпазанина. Не вие постоянно а само около 1200-1300 рпм.
Направих клипче и съм го качил тук. Айде, напрегнете малко слух и кажете това какво ще е.
Не стига че от зад скрибуца а сега предницата, да не остане по-назад и тя извади някой номер
-----------------------------------------------------------
Дигам темата за да напиша какво беше.
Оказа се, горната ролка на ремъка тази над алтернатора. Нямаше никакъв луфт но си пищеше здраво. Ролката я купих за 45кинта, в дару мисля е 56лв. Смяната е лесна но все пак ми взеха 20 лв. Приказката за баницата май за такива като мене е измислена.
Направих клипче и съм го качил тук. Айде, напрегнете малко слух и кажете това какво ще е.

-----------------------------------------------------------
Дигам темата за да напиша какво беше.
Оказа се, горната ролка на ремъка тази над алтернатора. Нямаше никакъв луфт но си пищеше здраво. Ролката я купих за 45кинта, в дару мисля е 56лв. Смяната е лесна но все пак ми взеха 20 лв. Приказката за баницата май за такива като мене е измислена.
Последна промяна penio на 19 Фев 2009, 9:59, променена общо 1 път
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
На първо време смени си ремъка и двете ролки, при мен виеше едната ролка и блокира на магистрала до Правец. Двете ролки и ремъка са около 100 кинта. Успех.
Виж в галерията ми на какво приличаше блокиралата ролка
Виж в галерията ми на какво приличаше блокиралата ролка

R6 - Was sonst?
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65