амортесьори цена
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
амортесьори цена
колеги не съм доволен от возията на мойто е34 много друса а и като е по студеничко замръзват затова ви питам какви и да купя и на какви цени са и предни и задните амортесьори целя основно мека возия
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Ми лично аз ползвам Билщаин, 120лв преден, задните са по 100лв, има и колеги дето дават и хубави цени
ако някой колега знае по удачни на такива пари да каже 

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
jullydjs написа:Ми лично аз ползвам Билщаин, 120лв преден, задните са по 100лв, има и колеги дето дават и хубави цениако някой колега знае по удачни на такива пари да каже
Къде са тези цени? В Русе за ТДС преден аморт. BOGE е ~150лв задните също там някъде. Намерих си и RECORD (френски) предни по 115лв (маслени) много добре се държи колата с тях вече около 15000км и няма проблеми
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
BAI_DOBRI написа:jullydjs написа:Ми лично аз ползвам Билщаин, 120лв преден, задните са по 100лв, има и колеги дето дават и хубави цениако някой колега знае по удачни на такива пари да каже
Къде са тези цени? В Русе за ТДС преден аморт. BOGE е ~150лв задните също там някъде. Намерих си и RECORD (френски) предни по 115лв (маслени) много добре се държи колата с тях вече около 15000км и няма проблеми
Ми тук в София, цени различни на всякаде, кой кво напипа

Последна промяна jullydjs на 29 Яну 2009, 22:17, променена общо 1 път
Re: амортесьори цена
Друса ли? или се ''люлее''?White 1913 Power написа:колеги не съм доволен от возията на мойто е34 много друса а и като е по студеничко замръзват затова ви питам какви и да купя и на какви цени са и предни и задните амортесьори целя основно мека возия
Ако верно ти друса си къметлия

by ''kompleksa''
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
BAI_DOBRI написа:Къде са тези цени? В Русе за ТДС преден аморт. BOGE е ~150лв задните също там някъде. Намерих си и RECORD (френски) предни по 115лв (маслени) много добре се държи колата с тях вече около 15000км и няма проблеми
Е те тия френските РЕКОРД са най-големия боклук! Преди 4 години сложих такива и издържха 2 години и 25000 км. Накрая ботушите на макферсоните бяха пълни с всичкото масло от Рекордите.....
БОГЕ не случайно са за първоначално вграждане

R6 - Was sonst?
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
rdvr_burgas написа:BAI_DOBRI написа:Къде са тези цени? В Русе за ТДС преден аморт. BOGE е ~150лв задните също там някъде. Намерих си и RECORD (френски) предни по 115лв (маслени) много добре се държи колата с тях вече около 15000км и няма проблеми
Е те тия френските РЕКОРД са най-големия боклук! Преди 4 години сложих такива и издържха 2 години и 25000 км. Накрая ботушите на макферсоните бяха пълни с всичкото масло от Рекордите.....
БОГЕ не случайно са за първоначално вграждане
Е ще ги видим колко ще изкарат, после се мятам на BOGE или Закс
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
ivan. написа:Тия французите освен вино и там техната си им ''любов''май нищо друго не правят като хората
Правят и сиРЕНА

R6 - Was sonst?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти, сега съм с BOGE на около 30 000 км. но смятам да ги махна и да си взема Кони - син.пружина/ оранжев аморт. за всеки ден или Кони Жълтата серия..
P.S. Колеги имали някой идея тези аморт. на Кони оранжевите, първо на нормална пружина могат ли да се монтират и второ продават ли се отделно
че имам инфо за тях от няколко дена...
P.S. Колеги имали някой идея тези аморт. на Кони оранжевите, първо на нормална пружина могат ли да се монтират и второ продават ли се отделно

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
Peter Angelov написа:Здрасти, сега съм с BOGE на около 30 000 км. но смятам да ги махна и да си взема Кони - син.пружина/ оранжев аморт. за всеки ден или Кони Жълтата серия..
P.S. Колеги имали някой идея тези аморт. на Кони оранжевите, първо на нормална пружина могат ли да се монтират и второ продават ли се отделноче имам инфо за тях от няколко дена...
Май искаш да си нацепиш бомбетата и/или петите

R6 - Was sonst?
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
rdvr_burgas написа:Peter Angelov написа:Здрасти, сега съм с BOGE на около 30 000 км. но смятам да ги махна и да си взема Кони - син.пружина/ оранжев аморт. за всеки ден или Кони Жълтата серия..
P.S. Колеги имали някой идея тези аморт. на Кони оранжевите, първо на нормална пружина могат ли да се монтират и второ продават ли се отделноче имам инфо за тях от няколко дена...
Май искаш да си нацепиш бомбетата и/или петите
Що бре не бъди толкова лаконичен, казвай

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
--
колега само друса не се люлее
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Re: --
White 1913 Power написа:колега само друса не се люлее
Защо си мислиш че са за смяна?И моито друса,но е със сп.окачване!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3