Книгата "BMW 5 Серия"
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Книгата "BMW 5 Серия"
Здравейте на всички. Беше станало на въпрос в една тема за въпросната книга, но не я намерих и затова пускам нова. Пускам темата за тези които я нямат и искат да си я намерят! Поръчах си я от този сайт! http://store.bg/
26.90лв. ми излезе с доставката до вратата! Поръчах я във вторник и днес пристигна! Ако модовете сметнат че темата не е нужна да я пращат на химическо! Дано съм помогнал! Поздрави на всички.....
26.90лв. ми излезе с доставката до вратата! Поръчах я във вторник и днес пристигна! Ако модовете сметнат че темата не е нужна да я пращат на химическо! Дано съм помогнал! Поздрави на всички.....
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 & e30 & e30
- Мечтае да кара: 760li
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
arkys написа:колега а на какъв език е
Български

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Колега а има ли подробна информациа за всичко?
Защото аз имам оригиналните книги на колата на бг,но все ми се струва че няма всичката информациа за колата в тях
Защото аз имам оригиналните книги на колата на бг,но все ми се струва че няма всичката информациа за колата в тях

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Колега а има ли подробна информациа за всичко?
Сега съм на работа! Като се прибера ще гледам да напиша разделите и подразделите които обхваща книгата! Зада добиеш горе долу представа за какво иде реч!

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Ами то аз повдигнах темата още преди и накрая си я купих , даже я и сканирах цялата и попитах как мога да я кача тук, но никой не каза нищо конкретно ??? Работата е там че се получи един ПДФ Фаил с големина около 450-500мб. и не зная как да го кача тук ? Уморил съм се да говоря точно на тая тема 

- mitko525tds
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525TDS///E38 728IA
- Мечтае да кара: E34 M5
КОЛЕГИ И АЗ ИМАМ КНИГАТА ЗА 5-ТА СЕРИЯ Е34 КОНКРЕТНО ЗА ВСИЧКИ МОТОРИ БЕНЗ.И ДИЗЕЛ КНИГАТА Е НА БЪЛГАРСКИ И ИМА МНОГО ПОДРОБНО ОБЯСНЕНИЕ НА ВСИЧКО 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Толкова ли не сте ги виждали по павилиончетата... има за всички марки-всички модели, не само за BMW. 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Малий, колко съм тъп - разпечатах си я от важните теми на руски. Боли ме фара, пък само веднъж ми потрябва
, за някаква гъзария, а за ДРЛ беше.

Здравейте.
Изобщо не се набутвайте да си я купувате. Имам я. Но това не е оригинална книга-ръководство, а е книга събрана от някой, чиято цел е да ни запознае с Е34. За нещо дребно, ама наистина дребно може и да послужи, за повече - не.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз си имам една подобна за Е32, ама там пък има от смяна на крушка до основен ремонт и то на всичките мотори е показано в снимки

- крив кюнец
-
pantzer3 написа:Ами то аз повдигнах темата още преди и накрая си я купих , даже я и сканирах цялата и попитах как мога да я кача тук, но никой не каза нищо конкретно ??? Работата е там че се получи един ПДФ Фаил с големина около 450-500мб. и не зная как да го кача тук ? Уморил съм се да говоря точно на тая тема
Колега ще съм ти благодарен ако ми пратиш PDF-a, след което ще го кача на собственото си FTP и ще пусна линк тука да си го тегли който иска? Може да го прехвърлим по скайпа ако си съгласен ми пусни ЛС със скайпа ти?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2