огася ми колата
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
огася ми колата
Здравейве карам е34 която много обичам,а сега да ви кажа проблема ми когато е исилена колата и се движи някаде със 150 160 км ,и къто я пусна по инерция и ми огася веднага колата,от какфо е така ,благодаря ви много за съветите

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
еми има вариант да е стъпково моторче или дебитомер, като повече клоня към дебиломер
С кой мотор си ????
С кой мотор си ????

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:Що не пробваш на бензин дали ще гасне
вероятно е с обикновенна газова която е ограничена до минимум и когато изключи от скорост въздуха който се нагнетява дави мотора

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
hristin написа:аха и трябва да отида при некои газаджия ли ?или да сменя газовата бутилка::}
значи ако ти е завит крана на газта докрай просто си го развии лекичко (1/2 оборот), ако пък не му достига дебит на изпарителя аз продавам един за 3.5л мотор който ще ти свърши перфектна работа.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Не е така, Стояне.
И моята ми го е правила... по принцип не я карам по инерция. Газта съвсем не ми е намалена... колата върви доволно на газ, 200 си ги лепи. Виж въздушния поток да не бие директно във въздушния филтър. По принцип оригинално има едни кори зад фаровете, но на много малко 34-ки стоят... и на моята ги няма. Просто се получава прекалено голямо принудително пълнене с въздух... Пробвай на бензин да видиш, че няма да го имаш този проблем.
И моята ми го е правила... по принцип не я карам по инерция. Газта съвсем не ми е намалена... колата върви доволно на газ, 200 си ги лепи. Виж въздушния поток да не бие директно във въздушния филтър. По принцип оригинално има едни кори зад фаровете, но на много малко 34-ки стоят... и на моята ги няма. Просто се получава прекалено голямо принудително пълнене с въздух... Пробвай на бензин да видиш, че няма да го имаш този проблем.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Не е така, Стояне.
е аз точно малко по нагоре първото ми предположение беше за много нагнетен въздух, просто защото когато се извади от скорост докато си в 3-4-5000об/мин рязно се повишава налягането в всмукателите, докато скооростта на преминаващия въздух намалява рязко също, което прекъсва пулверизацията на газта с въздуха, и за капак от скоростта се нагнетява още въздух в всмукателите и резултата е бързо обедняване на сместта което води до гаснене.
Като препоръка към колегата само ще му кажа ако може да си тръбата която отвежда въздуха към филтъра. Би трябвало за помогне.

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2