Проблем със срязана инсталация Е34 комби
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Tрябва ми малко помощ за тази 5-та врата.Колата е нов внос от Италия и отзад всички кабели са рязани запоявани скъсани и тн.Няма такава плетеница в резултат на което нищо не работи като хората.Ако някой има някаква схема или поне читави снимки ще съм много благодарен.Самите агрегати работят след като им подавахме директен (+),но примерно чистачката работи само когато е на нулево положение.Давайте всякакви идеи.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Защо да купува, да си я ремонтира сам, както съм ремонтирал на колегата Престиж, иначе хич не разбирам от жици, само проследих цветовете на кабелите.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Защо да купува, да си я ремонтира сам, както съм ремонтирал на колегата Престиж, иначе хич не разбирам от жици, само проследих цветовете на кабелите.
ники повярвай ми не е никак лесно да се направи на ново инсталация
ако при колегата инсталацията не е много орязана може да заповяда да му се погъзурча в неговата кола.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колеги наистина е много накълцана инсталацията.Вързахме почти всичко цвят по цвят,но при десният стоп също има нарязани жици и на един цвят от едната страна има (-) а от другата (+).Голяма бъркотия.Стигнахме до работа на чистачката(все едно е без реле)заедно с пръскалката и отваряне на багажника.А стъклто се отваря само когато 5-та врата е отворена на 5 или повече сантиметра(много странно).По едно време изчезна централното и 4-те ел.стъкла,но след проверка открихме под задната седалка точните бушони и ги сменихме и това се оправи.
Ако някой все пак има здрава ел. инсталация и се подменя сравнително лесно нека да свирка.И дали може да се смени от някакви куплонги или пак трябва да се реже някъде.
Благодаря ви предварително.
Ако някой все пак има здрава ел. инсталация и се подменя сравнително лесно нека да свирка.И дали може да се смени от някакви куплонги или пак трябва да се реже някъде.
Благодаря ви предварително.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ако си от София идвай да я правим тия дни по книга както си е било от време оно.
Тия дни ревизирах моята инсталация на Е32-ката и бих казал че не е толкова трудно. Просто трябва да имаш поне малка идея кое за какво е
Тия дни ревизирах моята инсталация на Е32-ката и бих казал че не е толкова трудно. Просто трябва да имаш поне малка идея кое за какво е

8 мнения
• Страница 1 от 1