Неволи на пътя и ХОРАТА с големи сърца
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- heteric
- Потребител
-
- Кара: Е38 М62B44
Неволи на пътя и ХОРАТА с големи сърца
Искам да напиша тази тема с огромни благодарности конкретно към Stanchev и bmwfena, защото благодарение на реакцията и отношението им успях да довърша голямото си пътуване. Тези хора приеха моите проблеми като свои и е наистина чудесно, че във времена като днешните се проявява добрина като тяхната. Винаги съм знаел, че във форума има страхотни колеги, но сега вече осъзнах и смисъла на самия форум. (не че ако бях с различна от БМВ кола щяха да ме оставят). Сега конкретно за проблемите и решението им: Започнахме в сряда една обиколка на България и още при първото спиране след това имахме проблеми с паленето. 20 минути зор и след това от веднъж запали все едно не съм имал проблем. Въприки риска продължихме нататък и този проблем не се прояви в следващите 20-30 паления. Така стигнах до Хасково, където вече тотално спрях да паля. Започнахме да издирваме проблема и решението му като нищо не показваше, че това ще е бензиновата помпа. (дори клечайки отзад, трима независими "експерти" усещахме миризмата на бенз и рано рано елиминирахме тази хипотеза). Все пак всичко приключи благополучно и в крайна сметка завърших пътуването. Сега като съм си у нас и разказвам за случилото се на близките ми едно много приятно чувство ме изпълва и оценявам колко е важно някои да подаде ръка точно в момента, когато изпитваш най-голяма нужда. Още веднъж едно голямо благодаря на двамата!
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Адмирации за Бисер и Станчев, големи сърца имате момчета, бъдете живи и здрави, много късмет и щастие Ви пожеламам!!!!!!!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Бравус! То не може готини хора да постъпят лошо!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
А иначе към колегата... Миналата седмица имах следния проблем... Както си карам на газ , сутринта съм палил на бензин и съм си карал доста, и така и изведнъж хоп колата забива нос...Все едно няма бензин...Пробвам я ... Не се чува помпата ( Помпата се слуша от към багажника ...Като махнеш постелките вдясно има едно капаче с винтове ) там слушаш... Та мойта не въртеше...Отивам при Архитекта...Изприщил съм се изцяло..И почваме да гледаме и мерим...Към бушона има ток, релето е наред, до релето което спира помпата като съм газ пак стига ток, отзад пробваме помпата с директно подаване...И върти...Оказа се че се е прекъснал незнайно как кабела който върви в купето и стига до буксата намираща се до акумулатора... Та прекарахме нов и всичко е ток и жица... Проверихте ли помпата с директно подаване на ток дали върти...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Да са живи и здрави и Иво и Бисер и всички ентусиасти готови да помагат в трудни моменти на хора в беда
Дай-боже да има само разбирателство и уважение в нашия форум
Георги Пенчев

Дай-боже да има само разбирателство и уважение в нашия форум

Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
евала на двамата,ама кога си вдигаха наздравица им заключиха темата..
тия ключари,ако им се наложи посред нощ да търсят помощ от тях
тия ключари,ако им се наложи посред нощ да търсят помощ от тях

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2