Странни звуци (дингове)
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Странни звуци (дингове)
Някви много странни звуци дето незнам от какво са чух вшера и днес пак. Звука е като тоя като външната температура падне до 3 градуса.
Вчера бях на резерва и се чу веднъж и помислих че е от това че имам много малко бензин и е някакво предупреждение. Да ама днес имам 20+ литра и се чу пак и то не веднъж ами 3 пъти един след друг (пиип-пиип-пиип). Погледнах всичко дето можеше да се види...
Бях на 5та с ~80 км/ч, температурата на водата показваше 12 ч., външна темшература 16 градуса...
Някой да има някаква идея от какво може да е това ?
П.С. Оил и Инспекшън не са ми занулени ама си карам така вече 6-7 хил. км.
Вчера бях на резерва и се чу веднъж и помислих че е от това че имам много малко бензин и е някакво предупреждение. Да ама днес имам 20+ литра и се чу пак и то не веднъж ами 3 пъти един след друг (пиип-пиип-пиип). Погледнах всичко дето можеше да се види...
Бях на 5та с ~80 км/ч, температурата на водата показваше 12 ч., външна темшература 16 градуса...
Някой да има някаква идея от какво може да е това ?
П.С. Оил и Инспекшън не са ми занулени ама си карам така вече 6-7 хил. км.
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Колата е мноо умна и ти казва да внимааш че може да е заледено.Ама ти не я слушай 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
За "динг"-овете -
Абе що не си купиш един кламер за 2 лева
. И иди на майстор да ти го занули
.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

ivantchoG написа::OT:Абе що не си купиш един кламер за 2 лева. И иди на майстор да ти го занули
.
Не става

Наи-накрая ще ида в Дару.. ама трябва да имам малко време...
За динговете до сега не е пищяла никога така...
Принципно знам че като падне температурата под 3 градуса тогава пищи.. ама тва е друго.
- старши ентусиаст
-
А батериите смени ли? Щото първия път, като занулих на мойта, светна пак в движение след 1-2 км. Смених батериите, и сега всичко е ОК.Legba написа:Не ставаПробвах. И с кламер, и с резистор, и с мултицет, и на комп.. намира колата, модела сичко.. вика че го е занулил.. ама не е.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
На моето бяха АА/R6/, на друга Е30 сменях- бяха някакви по-къси и по-дебели. Абе, като ги свалиш, отиваш в магазина /аз ходих в магазин за фотоматериали/ и търсиш същите волтаж и капацитет /mAh/, а размерите са от значение само колкото да влиза свободно платката и да можеш стабилно да ги закрепиш.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ако колата ти е с големия компютър,има едно копче "LIMIT" - от него си правиш лимит на скоростта и като превишиш 80 км/ч напр. задейства предупредителен звуков сигнал.Натисни го /ако има такова и с 1,10,100 и 1000 си го настрой на друга скорост/
Георги Пенчев

Георги Пенчев
Sve написа:Да не си включил да пищи на всеки час (по-точно на 14.59 мин;15.59 мин..)? Става въпрос за бутон МЕ (ако не бъркам). То може да бибка два пъти.
Тва било. Явно съм го натиснал без да забележа... Ама що веднъж пиука след тва 2ри пъти пиука 2 пъти и 3ти 3 пъти...
Както и да е... Вече го няма, и съм Happy

Мерси много
• Страница 1 от 1