Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
- Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!
Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери
в мобиле се продава едно 525тдс за 3000лв и мисля да го взема!човека каза че е само за смяна на лагери на колянов вал!какво може друго да му има и от какво може да е станало!горе доло ориентировачно цена за ремонта -МИНИМАЛНА и МАКСИМАЛНА!Имали смисъл да се захващам?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ако е само лагери-нема да е дерт..ама ако и вала е заминал което е вероятно и то доста тогава ---а ве ще се оправи некак-части има..виж самода не са кат тъпан маркучите
че тогава филма стаа голем

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери
Kosturo написа:в мобиле се продава едно 525тдс за 3000лв и мисля да го взема!човека каза че е само за смяна на лагери на колянов вал!какво може друго да му има и от какво може да е станало!горе доло ориентировачно цена за ремонта -МИНИМАЛНА и МАКСИМАЛНА!Имали смисъл да се захващам?
познавам един екстрасенс,може да ти каже колко струва ремонта и точно какво е станало

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.
- Купи си здрава кола .
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Ето ти това за същите пари!!!!
Всичко платено и в движение без проблем!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324656
тел. 0887535626

тел. 0887535626
BMW525TDS
Важното е да си в играта!
Важното е да си в играта!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Бобби написа:Ето ти това за същите пари!!!!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324656
тел. 0887535626
съжалявам за офф-а
Колега какъв е касетофона че ми стана интересно????

Re: Проблем с мотора Е34 525TDS - лагери
Карана е без масло.Няма смисъл според менеKosturo написа:в мобиле се продава едно 525тдс за 3000лв и мисля да го взема!човека каза че е само за смяна на лагери на колянов вал!какво може друго да му има и от какво може да е станало!горе доло ориентировачно цена за ремонта -МИНИМАЛНА и МАКСИМАЛНА!Имали смисъл да се захващам?

by ''kompleksa''
- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
Е34
И аз мисля,че работата е малко съмнителна!Човека е убеден че 500лв са достатачни за ремонт,но пак защо не си я направи тогава?-е въпроса!Имах такова е34 520i!И бях много доволен!
Ще ви послушами ще се откажа,защото не ми се кара Е34 на цена на Е39!
!!! МЕРСИ ВСЕ ПАК!УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИБЕЗАВАРИИНО!!!
Ще ви послушами ще се откажа,защото не ми се кара Е34 на цена на Е39!
!!! МЕРСИ ВСЕ ПАК!УСПЕХ НА ВСИЧКИ ИБЕЗАВАРИИНО!!!
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
КОлега, искам да ти кажа само едно. Като си купиш кола на 16+ години и на ~ 500 000km се започва филма... постоянно има по нещо което не работи добре или напрово отказва... виждаш, че подфорума е пълен с различни теми за проблеми... нормално е - не са първа младост... но като тръгваш да купуваш, гледай да е поне в движение и мотора да работи що годе прилично. Купуваш ли кола на старо винаги си вътре, работата е да не окажеш с двата крака вътре.
Успех!
Успех!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
реално погледнато-ако наистина тропат лагери
мотора на земята
шлайф на вала-ако позволява-ако не нов-втора ръка-за 200лв ще намери читав-аз има де
лагери-основни и биелни-НОВИ-задължително
да се проверят биелите-ако има посиняла на леглото на лагера-смяна-също имам биели
един читав майстор да ти направи процедурата и си ГОТОВ
но съвета ми е-отваряй си очите все пак
мотора на земята
шлайф на вала-ако позволява-ако не нов-втора ръка-за 200лв ще намери читав-аз има де

лагери-основни и биелни-НОВИ-задължително
да се проверят биелите-ако има посиняла на леглото на лагера-смяна-също имам биели

един читав майстор да ти направи процедурата и си ГОТОВ

но съвета ми е-отваряй си очите все пак

Клапани напасване,нови гумички,веригите и зъбчатките не се знае в какво състояние са и т.н и да си падам по хазарта пак не бих рискувал на тъмно толкова.
Друго е да си убеден че са само лагери,но това няма как да стане.
Ако колата е хубава и купето си заслужава -свали му малко и говори с някой колега да ти даде цял мотор,най удачния вариант
И след това караш читав тдс за 4000лв
Друго е да си убеден че са само лагери,но това няма как да стане.
Ако колата е хубава и купето си заслужава -свали му малко и говори с някой колега да ти даде цял мотор,най удачния вариант
И след това караш читав тдс за 4000лв

by ''kompleksa''
- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
И това с мотора е вариянт но....вече се по отказах!Реално погледнато се много прави!Кола на тъмно....?!Незнам тези да ре4ем има,няма 1000лв спестяване дали няма да ми излязат перз носа!Има доста добри 525тдс 95г за 5000 с пазарлък 4500лв!Но все пак е34 вече си е вечно твои автомобил!Пък и колкото и подържан да е наистина 15 г е доста и няма начин да няма нещо за ремонт!Това ми беше идеята!Да взема по евтина и за повъзможност по малко от 4500-5000лв да имам перфектен втомобил но да ди заслужава нервите е друг въпрос!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
всичко е късмет-колега ама всичко.Никога не е късно да загризеш дървото пък и Е34ката ако ще и 95 да е и да струва 6000лв.КЪСМЕТ му е майкатаKosturo написа:И това с мотора е вариянт но....вече се по отказах!Реално погледнато се много прави!Кола на тъмно....?!Незнам тези да ре4ем има,няма 1000лв спестяване дали няма да ми излязат перз носа!Има доста добри 525тдс 95г за 5000 с пазарлък 4500лв!Но все пак е34 вече си е вечно твои автомобил!Пък и колкото и подържан да е наистина 15 г е доста и няма начин да няма нещо за ремонт!Това ми беше идеята!Да взема по евтина и за повъзможност по малко от 4500-5000лв да имам перфектен втомобил но да ди заслужава нервите е друг въпрос!

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
klintan66 написа:Колега, мой приятел ,майстор се пробва със повреден мотор .....Вече 6 месеца и 2000лв + без труд и няма оправяне.Купи си здрава кола .
Клинтън недей да ходиш при тоя майстор, като човек те моля... Това неможе да е майстор, след като за 6 месеца и с 2000 лева не е успял... зарежи...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2