Е34 халогени
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е34 халогени
Прави ми впечатление,че халогените за Е34 са с разни линий по стъклото-не е кристално чисто както на Е36 например + това светят като 'точка' и светлината не изпълва целия халоген...
Интересува ме има ли различни видове,по-специално да са 'чисти' с 'повече' рефлектор например
Разбрах и за халогени с лупа на Е34 ! Нека колегата да си каже кой е и нещо повече по въпроса
От къде?Цени
Всякакви мнения са от полза
Интересува ме има ли различни видове,по-специално да са 'чисти' с 'повече' рефлектор например

Разбрах и за халогени с лупа на Е34 ! Нека колегата да си каже кой е и нещо повече по въпроса

От къде?Цени
Всякакви мнения са от полза

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Е оригиналните хела са с такова некристално стъкло и с лупа вътре... На моите им личи сега повече от как сложих ксенони и там...
Иначе преди време слайднах по жестоко на излизане от бул. Бъкстон на околовръстното и се насочих към мантинелата после камшик към спирката и хоп на бурдюра... Разкачи се единия халоген и после съвсем като пич си го изгубих по магистрала Тракия... Купих си нов от колегата Stoni ...Много е точен... Продаде ми го мисля за 40лв със стойката, буксата и капачето до халогена... Състоянието на неговия беше просто перфектно....

Иначе преди време слайднах по жестоко на излизане от бул. Бъкстон на околовръстното и се насочих към мантинелата после камшик към спирката и хоп на бурдюра... Разкачи се единия халоген и после съвсем като пич си го изгубих по магистрала Тракия... Купих си нов от колегата Stoni ...Много е точен... Продаде ми го мисля за 40лв със стойката, буксата и капачето до халогена... Състоянието на неговия беше просто перфектно....
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Slavi_m написа:justboy написа:Ако се не лъжа.. и моите са на лупи. Ако не поправете ме..
Да,точно този ефект НЕ търся( и това е единственото,което съм виждал на 34ките)
Абе SaSo,тези са отвратителни![]()
Издирват се халогени без лупа
Аз да съм казал че не са отвратителни ...

Иначе немога ти намеря без лупи... А за какво са тия пък без ... Това е тъпо с лупата е по-добре според мене за мълга... Това му е идеята на халогена все пак....
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
То не само за мъгла... по-добре са си! И аз си търся ама все ми искат нечовешки цени за 2-ра ръка...
Обаче да не забравяме и още нещо - лупата си иска ксенон, иначе "не ста'а"
Обаче да не забравяме и още нещо - лупата си иска ксенон, иначе "не ста'а"

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти колега, няма по хубаво от оригиналното
Тези по горе са пълен боклук
Мисля че нямаш нужда от подобни...
Що се касае до втора ръка аз имам два броя с нови стойки..
P.S. Това са два нови монтирани преди месец
http://picbg.net/u/31064/20507/258140.jpg

Тези по горе са пълен боклук

Що се касае до втора ръка аз имам два броя с нови стойки..
P.S. Това са два нови монтирани преди месец
http://picbg.net/u/31064/20507/258140.jpg
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Халогените с лупа ,дефакто оригиналните правят невероятно точен и готин светлинен стоп
Аз съм сменял точно три пъти халогени ,след като зимно време се пукат и даже тази пролет ще трябва да купувам отново нови ,защото като знам как светят ,просто нямам забележека.
При Е36 светят наблизо ,но много настрани,както и на Е30 фейслифт със ZKW-лупа, а на Е34 по-тесни снопове ,но по надалеч ...
Не искам да си представям колко смотана светлина ще излезе през фар без лупа на Е34 ...Поне само Хели съм купувал досега и няма такъв кеф!
Георги Пенчев

При Е36 светят наблизо ,но много настрани,както и на Е30 фейслифт със ZKW-лупа, а на Е34 по-тесни снопове ,но по надалеч ...
Не искам да си представям колко смотана светлина ще излезе през фар без лупа на Е34 ...Поне само Хели съм купувал досега и няма такъв кеф!
Георги Пенчев
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Penchev написа:Халогените с лупа ,дефакто оригиналните правят невероятно точен и готин светлинен стопАз съм сменял точно три пъти халогени ,след като зимно време се пукат и даже тази пролет ще трябва да купувам отново нови ,защото като знам как светят ,просто нямам забележека.
Георги Пенчев

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Някой слагал ли е от тези дето се продават в еВаy?
Става ли нещо от тях,защото аз сега мисля да си порачвам такива?
Става ли нещо от тях,защото аз сега мисля да си порачвам такива?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2