Имам странен проблем с чистачките на Е34
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Имам странен проблем с чистачките на Е34
Ще започна тъка онзи ден си запалих колата и като я почистих от снега реших да си пусна чистачките и те тръгнаха и спряха посредата на стъклото, излязох от колата и ги върнах в начално полужение след това ги пуснах пак и нищо работят ми само на най бързата степен и като реша да ги спра те спират там в който момент дръпна лостчето надолу. Някои ако знае от какво може да е моля да ми овясни защото тъка не се кара. Благодаря предварително
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и моята е така-диагнозата е Е34 РАК
сериозно ти казвам-гроссе проблем е това.Аз ще сменям целия механизам заедно с моторя на чистачките 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и релета сменях и модули и така си остана\MITETO\ DSB написа:Проблема е в релето на чистачките намери си друго реле и пробваи с него.Мисля че ще се оправи

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Незнам тогава аз смених релето и се оправи.bmwfena написа:и релета сменях и модули и така си остана\MITETO\ DSB написа:Проблема е в релето на чистачките намери си друго реле и пробваи с него.Мисля че ще се оправи

- bmwfena
- БМВманиачения
-
шанс колега-шанс\MITETO\ DSB написа:Незнам тогава аз смених релето и се оправи.bmwfena написа:и релета сменях и модули и така си остана\MITETO\ DSB написа:Проблема е в релето на чистачките намери си друго реле и пробваи с него.Мисля че ще се оправи

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Иван Стоянов написа:Ми и според мен е реле.А колегата май има и друг проблем освен релето(бмвфена).
Да си смени конфорт модула

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
predel написа:Иван Стоянов написа:Ми и според мен е реле.А колегата май има и друг проблем освен релето(бмвфена).
Той за чистачките е друг модул ако не се лъжа....
Колегата с темата .... Пише се тАка ... не тЪка!!! Ужас... Ако това го бъркаш незнам просто останалото как ще ти е ....
Модула за чистачките e :
Номенклатурен номер : 61358366381
Описание : ЕЛЕКТРОНЕН БЛОК
Ед.цена (с ДДС) : 119.98 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Ей това според мене е проблемно...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
сменяйте-като си немате работаpredel написа:Иван Стоянов написа:Ми и според мен е реле.А колегата май има и друг проблем освен релето(бмвфена).

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей колеги ,чакайте малко бе
На мен ми го направи веднъж ,след като ми беше изгорял предпазителя на помпичката за миене на предното стъкло (беше блокирала механически и от товара под продължителния натиск на лостчето от мен беше изгорял) ,който беше "отремонтиран" от брат ми с една жичка без да разбера и като се беше охлабила въпросната жичка започнаха точно това да правят чистачките.Вадих и гледах ,проверих стриктно комфорт модула ,но той си е като нов и като пипнах предпазителя и те си тръгнаха.Смених го с нов и до ден днешен си работят
Георги Пенчев

На мен ми го направи веднъж ,след като ми беше изгорял предпазителя на помпичката за миене на предното стъкло (беше блокирала механически и от товара под продължителния натиск на лостчето от мен беше изгорял) ,който беше "отремонтиран" от брат ми с една жичка без да разбера и като се беше охлабила въпросната жичка започнаха точно това да правят чистачките.Вадих и гледах ,проверих стриктно комфорт модула ,но той си е като нов и като пипнах предпазителя и те си тръгнаха.Смених го с нов и до ден днешен си работят

Георги Пенчев
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
1. Парт. Номера дет е даден е за е36 и z4
2. Никого не съм карал да си купува конфорт модул, просто казах от къде се командват чистачките
А също така мога да споделя, че на мен, когато ми беше дало фиря моторчето за отмиване на предното стъкло, така ми спираха чистачките... предполагам разбира се, че има "система" за връщане на перата в изходно положение (и москвичите имат
) ама незнам как е реализирано тука... не съм разглабял.... Може да се окаже, че е доста просто или неочаквано сложно 
2. Никого не съм карал да си купува конфорт модул, просто казах от къде се командват чистачките
А също така мога да споделя, че на мен, когато ми беше дало фиря моторчето за отмиване на предното стъкло, така ми спираха чистачките... предполагам разбира се, че има "система" за връщане на перата в изходно положение (и москвичите имат

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Здр. Крис стига вече с тия чистачки от 2 седмици ми пищиш дай довечера на по бира -тва сериозно и ще помислиме ко може да е ,аз неразбирам много ама доколкото прочетох тук там в самото моторче има някакви пластинки за превключвне и ако са заяли лошо
ама щом нечуваш да ти върти моторчето за пръскане според мене е това дето Пенчев казва "изгорял предпазителя на помпичката за миене на предното стъкло " ето няколко схеми аз неможах да се ориентирам точно каде е този предпазител и как се разглабя -стига до там ???

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2