Ако някой има за продаване?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- jedai
- Потребител
-
Ако някой има за продаване?
Трябва ми целия километраж на 520-ката,до 240км,без големия дисплей за компютъра по средата.Телефон за връзка 0888/509331.На моя явно са се пробвали да му връщат километрите,и сега току изгасне,уредите също се побъркват,ако някой има такова чудо за продаване,аз съм насреща!
След 10 години,ще си купя новата петица,щото вече ще е стара!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Питай Явор може и да не е от връщането на км.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- jedai
- Потребител
-
Лошото е ,че не подлежи на ремонт.....
Лошото е ,че не подлежи на ремонт.....,отварях го няколко пъти и с майстори,и без тях.Всичко е пломбирано и залято със смола,просто трябва да се смени.И на мен ми минаваха мисли за масата,за скъсан проводник,за кофти спойка и т.н.,но работата се оказа по-сложна.Все пак мерси за съветите!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: Ако някой има за продаване?
Проверил ли си спойките на куплунга /куплунзитеjedai написа:...сега току изгасне,уредите също се побъркват...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- jedai
- Потребител
-
Наистина проблема се появява при затопляне на купето
Наистина проблема се появява при затопляне на купето,при първо палене сутрин,общо-взето работи читаво с изключение на стрелката на температурата която отчита отдясно-наляво,вместо обратното,куплунзите са наред,измерих захранването,и другите джаджи,ако намеря друг панел ще пробвам преди да купувам,това е повече от ясно!Мисля,че някой се е правил на майстор по това табло,защото бензиномера и датчика за темп.,не са в ред.Качвах го на тестер,и компютъра не го разпознаваше!Има ли вариант проблема да е в подаваните данни от самия компютър?
- jedai
- Потребител
-
Направо ме уби,къде са тези батерийки?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Стига сте се ебавали с тези батерии 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
[steeN] написа:Стига сте се ебавали с тези батерии
аз карам 89 година 5 та се рия и наистина имам батерии от зад но по новите модели незнам дали имат така4е нее ебавка

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе това за батериите или е някаква легенда или ги има само на старите модели. Е34М50 - 92г. няма такива (разглобил съм целия километраж). Нито аз, нито Василен имаме, така че май и другите, ако я потърсят няма да я намерят.

13 мнения
• Страница 1 от 1