Как се слагат вериги ????
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Как се слагат вериги ????
Здравейте колеги. Преди малко си купих вериги, да ги има за всеки случай. Колега също си взе, т.е. двамата си купихме. Това изисква 2 висше образования. Голяма философия, правиме сухи тренировки с една гума в момента,
.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
а, представяш ли си да отвориш за първи път кутията с веригите в Ришкия проход във виелица, да нямаш ръкавици, шапка и шал и да си с костюм...
добре, че бяхме двама...
от тогава всяка зима в началото си припомням как се слага туй чудо

от тогава всяка зима в началото си припомням как се слага туй чудо

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
Браво за покупката!
По-добре да имаш и никога да не ти трябват, отколкото да нямаш и веднъж да ти потрябват!
Аз закъсах между Боровец и Бели Искър на 27 Дек. тази година на -11C приятели ми докараха вериги иии ПРОБЛЕМ! нямат слагане, както казва колегата ни ръкавици, ни шапка, ни опит...почти безнадеждна ситуация от глупост! за щастие ми помогнаха, а и в опаковката на веригите имаше опътване като за малоумни.
Тренирай усърдно, не е толкова трудно - положи веригите пред гумата и след това просто я облечи като закопчаваш подред, опитай...трудно се обяснява с опитване става!
По-добре да имаш и никога да не ти трябват, отколкото да нямаш и веднъж да ти потрябват!
Аз закъсах между Боровец и Бели Искър на 27 Дек. тази година на -11C приятели ми докараха вериги иии ПРОБЛЕМ! нямат слагане, както казва колегата ни ръкавици, ни шапка, ни опит...почти безнадеждна ситуация от глупост! за щастие ми помогнаха, а и в опаковката на веригите имаше опътване като за малоумни.
Тренирай усърдно, не е толкова трудно - положи веригите пред гумата и след това просто я облечи като закопчаваш подред, опитай...трудно се обяснява с опитване става!
Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертвуване[album][/album]
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
След кратка половинчасова борба като прасе с тиква - /не сте виждали наистина какъв купон е/, успяхме да я сложиме, стегнеме и така няколко пъти.
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Кви вериги бе братле, объркал си рейса.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Nasic написа:Кви вериги бе братле, объркал си рейса.
Аз също незнам какво е т'ва

Ние опълченците на Шипка ли сме или какво

Само истински и нови зимни гуми и газ

Георги Пенчев
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Да, ама на лед с каквито и гуми да си е все тая! Онази вечер за малко да ме отнесат както излизах на околовръстното - карах с около 20км и само на кръстовището колата просто започна да се пързаля и излезе с гъза напред.... пак че колата която идваше отдоло успя да реагира навреме
За пореден път се чудя за какво плащам данъци, винетки и тем подобни простотии, като карам в дупки големи колкото половината ми кола, а зимата по неизчистени и неопесачени пътища
3 дни след снеговалежите, пътищата около Карлово са неочистени и заледени - като стъкло са... какво чакат тъпанарите - сумати коли се помляха за нула време... сигурно трябва повече хора да умират, че някой да вземе мерки...
Цялата скапана държава е така... Онзи ден за 4-ти път ходих до Пловдив да си търся талона, понеже го пращаха в цяла България, само не и в Карлово... отговора беше "... еми още го няма... уж трябваше да е в Карлово... но е някъде в България..."
Излезна ми златен... е*ахти и талона. И на всичкото отгоре после ще ме издънят 100лв и 5-7точки... Само да кажа че акта е от миналата година - февруари месец. Май ще звъня на Господари на ефира. Да става шоуто поне, е*ал съм им майката.

За пореден път се чудя за какво плащам данъци, винетки и тем подобни простотии, като карам в дупки големи колкото половината ми кола, а зимата по неизчистени и неопесачени пътища

3 дни след снеговалежите, пътищата около Карлово са неочистени и заледени - като стъкло са... какво чакат тъпанарите - сумати коли се помляха за нула време... сигурно трябва повече хора да умират, че някой да вземе мерки...

Цялата скапана държава е така... Онзи ден за 4-ти път ходих до Пловдив да си търся талона, понеже го пращаха в цяла България, само не и в Карлово... отговора беше "... еми още го няма... уж трябваше да е в Карлово... но е някъде в България..."

Излезна ми златен... е*ахти и талона. И на всичкото отгоре после ще ме издънят 100лв и 5-7точки... Само да кажа че акта е от миналата година - февруари месец. Май ще звъня на Господари на ефира. Да става шоуто поне, е*ал съм им майката.
Момчета с Чисто нови 4бр. Michelin Alpin a3 съм и ви казвам понякога без вериги не става. Преди седмица в смолянско в едно село не можах да излезна от една уличка, въртя буксува, засилвах я и няма и няма едно трапче ме узори. Сигурно повече от час пробвах, че ме хвана яд толкова пари за гуми дадох и пак нестава
Наложи се да турна веригите за едни 500 метра
Търсих некой по голям камък да го сложа в багажника, ама не намерих нищо и накрая с веригите беше решение
Пътя беше изчялозаледен и с новонатрупал сняг върху леда, казвам ви пълна парзалка

Търсих некой по голям камък да го сложа в багажника, ама не намерих нищо и накрая с веригите беше решение

Пътя беше изчялозаледен и с новонатрупал сняг върху леда, казвам ви пълна парзалка

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
а виждали ли сте тираджия с 20 години стаж който да не може да си сложи веригите на прицепа....та ходих до предела с колата да му сложа тъпите вериги....е там треа да тренирате
веригата тежи към 40кг и се слага от сам човек

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2