рамо за 4иста4ки
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
рамо за 4иста4ки
има те ли представа колко струва ново или 2 ра рака 4е моито нещо е криво и маи прожината е слаба, 4е маже по стаклото таа се къса смених перата наскоро ма не натяга добре

- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Страдам от същия проблем!Смених перата от КИРОВ БОШ-нищо.Смених чистачката-нищо. Няма оправия, не знам какво има.Май е рамото, не притяга добре.Ще се радвам ако някой ни светне какво може да се направи.Не чисти плътно, прескача, шуми.Имам една Шкода-120, нейните чистачки работят перфектно спрямо БМВ-то. Ирония, а?! 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Kala написа:Страдам от същия проблем!Смених перата от КИРОВ БОШ-нищо.Смених чистачката-нищо. Няма оправия, не знам какво има.Май е рамото, не притяга добре.Ще се радвам ако някой ни светне какво може да се направи.Не чисти плътно, прескача, шуми.Имам една Шкода-120, нейните чистачки работят перфектно спрямо БМВ-то. Ирония, а?!
дам и примене така бу4и и маже перта са нови сте пробвам с друго рамо и ще кажа как е

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Искате да кажете,че рамото натиска СИЛНО или Слабо?! Не чатнах много. Според мен е по-логично проблема да идва от това, че натиска към стъклото е слаб и чистачката на връщане прескача и тропа. Може и да греша. Ма ще пробвам, няма начин:)
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1