Касетофон Е34
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Касетофон Е34

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Вадиш го и слагаш другия, но преди това трябва да намериш някой да ти сложи нова букса, че на БМВ не е евробукса 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

a
ОК,евробуксата е ясна,но как да го извадя,защото ми казаха,че се бъркало с нещо в четирите дупчици и т,н,
- discus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 M50B20
Бърка се с спецялна щипка за BLAUPUNKT ако няма щипка с 4бр поп нита и като ги вкараш от дясната страна напъваш на ляво а от лявата на дясно и леко подръпваш.....това като седиш на шоф. място
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ако си от софия давай направо да ти го махна аз да не се мъчиш
пък за новия ти касетофон не е проблем да ти направя и буксата

пък за новия ти касетофон не е проблем да ти направя и буксата

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Бягай при Стоянчо да ти го махне и да ти направи буксичка..
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

Касетофон Е34
Да мноооооооого благодаря братоци ама малко съм от Плевен

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
и исках само да ти споделя колега че от касетофона излизат 4 канала, а от усилвателя вече се разделят тези канали на ниски средни и високи честоти, така че ти препоръчвам да си вържеш новия касетофон към оригиналния усилвател, няма да получиш особена разлика във звука но пък за сметка на това ще имаш един по модерен плеър със CD и МР3, а защо не и DVD.
Мойта препоръка е да използваш заводския усилвател особено ако си с Hi-Fi музикалната уредба защото свири по невероятно великолепен начин
Мойта препоръка е да използваш заводския усилвател особено ако си с Hi-Fi музикалната уредба защото свири по невероятно великолепен начин

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
discus написа:Бърка се с спецялна щипка за BLAUPUNKT ако няма щипка с 4бр поп нита и като ги вкараш от дясната страна напъваш на ляво а от лявата на дясно и леко подръпваш.....това като седиш на шоф. място
Ей го човека ти е обяснил.
Ако ти е такъв касетофона като на снимката от линка по-долу....
http://www.bmwmregistry.com/userimages/2006/04/01/2046f01f1d919b60ec828c3562f57216.jpg
и не ти трябва, а работи може да ми го подариш. Куриера е за моя сметка

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Колеги, не е точно така както го казвате
обикновенно поне до колкото съм се сблъсквал с оригинални касетофони, опита ми показва че в средата в двата края на касетофона има две тапички които си имат пантички и се отварят. Като се отворят се бърка там с шестограм и се развиват контриращите щипки, след което вече може да се извади касетофона.
Но колега не съм много в час с оригиналната аларма но ако я имаш до колкото знам има варианта да имаш Antitheift за радиото които можеш евентуално да използваш и за новия касетофон ако отзад стърчи един болт който се изплолзва за маса.
Иначе за допълнение към темата ето ти пълно описание на кабелите от буксата на оригиналния касетофон.
ПС Ако пращаш стария ти касетофон на Zubcho моля те отрежи цялата букса и му я прати с касефона защото май се очертава аз да му монтирам касетофона.

обикновенно поне до колкото съм се сблъсквал с оригинални касетофони, опита ми показва че в средата в двата края на касетофона има две тапички които си имат пантички и се отварят. Като се отворят се бърка там с шестограм и се развиват контриращите щипки, след което вече може да се извади касетофона.
Но колега не съм много в час с оригиналната аларма но ако я имаш до колкото знам има варианта да имаш Antitheift за радиото които можеш евентуално да използваш и за новия касетофон ако отзад стърчи един болт който се изплолзва за маса.
Иначе за допълнение към темата ето ти пълно описание на кабелите от буксата на оригиналния касетофон.

ПС Ако пращаш стария ти касетофон на Zubcho моля те отрежи цялата букса и му я прати с касефона защото май се очертава аз да му монтирам касетофона.

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
трябват ти два тънки елекрода за електрожен огъваш ги по размера на дупките и като ги вкараш натискаш ги навън към вратите и дърпаш
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ама вие сте големи варвари с тия натискания и тн
нали ви обясних че скобичките се разхлабят с шестограм и радиото излиза съвсем лесно
нали ви обясних че скобичките се разхлабят с шестограм и радиото излиза съвсем лесно

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2