524td Help
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
524td Help
имам проблем с мойто BMW значи и при -20 и при +30 градуса като го палия триабва да вартиа поне 6-7 секунди и даже като загрее пак така пали както когато е студена и друго светна ми Inspekcion там дето са лампите за маслото един майстор ми каза да долея масло ама пак не изчезна
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: 524td Help
mla86 написа:и друго светна ми Inspekcion там дето са лампите за маслото един майстор ми каза да долея масло ама пак не изчезна
сигурно му викат майсторе щото не му знаят името .. а за проблема ти - потърси из форума има много изписано по темата ...- His Shadow
- младши ентусиаст
-
az glegah v foruma oba4e to4no po moia vapros ni6to ne namerih v smisal po vaprosa sas paleneto men tva me u4udva 6toto niakoi vikat ve4e e na svar6vane dvigatela apak zimata pri -20 pali apak kogato ia vzeh predi 5godini pale6e na 4etvart oborot neznam dali moje da e ot gorivnia filtar 6toto e ve4e na 60000km moje i ot nego da e ama mnoo skap 35lv pak sia sam zle s parite
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
mla86 написа:az glegah v foruma oba4e to4no po moia vapros ni6to ne namerih v smisal po vaprosa sas paleneto men tva me u4udva 6toto niakoi vikat ve4e e na svar6vane dvigatela apak zimata pri -20 pali apak kogato ia vzeh predi 5godini pale6e na 4etvart oborot neznam dali moje da e ot gorivnia filtar 6toto e ve4e na 60000km moje i ot nego da e ama mnoo skap 35lv pak sia sam zle s parite
Може да е от помпата или от релето и!
- Turboman
- ентусиаст
-
Пробваи преди да запалиш да подаржиш колата около 15-20 сек на контакт и ако пали по добре е от помпата.
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
благодаря ви за съветите но знам че не е от свещите заштото 524тд има лампичка която ако не свети значи имаш изгориала свещ почнах да се замислям за помпата защото значи като паля не варти на сухо а двигателя припалва ако ме разбирате какво искам да кажа утре ще пробвам да я държа 15-20сек. на контакт и тогава ще запаля а някой да знае за какво свети тва inspekcion иначе незнам за вас обаче аз вече 5 год. карам BMW и съм страшно доволен
- Turboman
- ентусиаст
-
- Turboman
- ентусиаст
-
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ми тука един приятел ме съветва да пробвам с добавка на Lyky Moly която направо се слага след горивния филтър направо като гориво да го смуче двигателя а на някой не му ли е святкало тва inspeccion то тука в книжката е описано ама на немски а вие знаете ли нещо за таа добавка на Lyky Moly тя се слага и в нафтата за почистване на помпата и нали за дюзите направо от маркуча на горивния филтър
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
От опит да ти кажа, че това е от веригата. С километрите (или годините) тя се разтяга и се размества точката на палене. Решението е смяна на веригата.
Не е помпата - от опит знам!
Не е помпата - от опит знам!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
за каква верига става въпрос тя не е ли навсякъде с ремъци ако някой може да ми обясни каде е тая верига ще съм му благодарен иначе по принцип как траа да пали веднага или с въртене
- Turboman
- ентусиаст
-
mla86 написа:за каква верига става въпрос тя не е ли навсякъде с ремъци ако някой може да ми обясни каде е тая верига ще съм му благодарен иначе по принцип как траа да пали веднага или с въртене
Става вапрос за ангренажната верига.
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
абе хора 524тд е с ангренажен ремък аз тия дни ще го сменям щото е вече на 62000км ама незнам дали има и верига кажете ми и възможно ли е да е от разхлабен ремък
- Turboman
- ентусиаст
-
mla86 написа:абе хора 524тд е с ангренажен ремък аз тия дни ще го сменям щото е вече на 62000км ама незнам дали има и верига кажете ми и възможно ли е да е от разхлабен ремък
Зна4и си за обтега4и на ремака!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2