NOKIA Оригинален мобилен телефон в Е34?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

NOKIA Оригинален мобилен телефон в Е34?

Мнение от SaSo » 18 Дек 2008, 20:46

Въпроса ми е следния :

Някой има ли в колата си оригинален телефон НОКИА ( този модел който седи на средната конзола на една специална стойка )... Отзад има една кутийка много кабели из колата ?? Искам ако може да ми обясни как се настройва самия телефон да тръгне... Отзад има ли слот за карта.. И в самия телефон мисля че пак има... Странна работа.... Как се връзва с озвучителната система на колата и евентуално може ли да се върже ако не съм с оригиналното аудио... Другия вариант е да ми препоръчате човек който може да го направи цялото нещо... Аз да му занеса цялата галимация и той да ми го върже... Системата е читава работи си ... Разчита номерата от карта но не не връзва...

От Глобул отказват дубликат на карта но Мтел дават срещу допълнителна месечна такса...

Чакам мнения по въпроса...
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 19 Дек 2008, 0:06

bmwfena има такъв в е34ката, ако има нещо - питай го на ЛС. не ми се връзва идеята да си с 2 карти на един и същ номер - купи си няква прима и я сложи в картата, пък ако ти трябва голямо парче от СИМ - някъде из нас имам - ще ти дам ;) телефона е със собствен говорител и няма нужда да се връзва с фабричното аудио на колата
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 19 Дек 2008, 0:37

Неее аз на Бисер му знам телефона ... Неговия е различен от този... На Фена е в средната конзола а този е отстрани до пепелника... Има стойка подобна на тази за АСЦто ама от страната на пътника ... Доста по-различен е ... И се връзвало към АУДИОТО на колата за говорител...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 19 Дек 2008, 1:46

:OT:
Пробвай да сложиш гуми NOKIAN барем сработило :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 19 Дек 2008, 8:05

Ако успееш да си свържеш тоя телефон към аудиото направо си вземай едната такава карта от мтел ( Екстра сим се нарича), според мен е голямо удобство.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 19 Дек 2008, 14:45

BAI_DOBRI написа:Ако успееш да си свържеш тоя телефон към аудиото направо си вземай едната такава карта от мтел ( Екстра сим се нарича), според мен е голямо удобство.

Ама то хубаво ама ... Въпроса е да тръгна телефона изобщо...
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 19 Дек 2008, 17:08

Сашо и аз имам една платка Nokia под задната седалка,към акомулатора
Отпред ми излиза стойка за гсм,допълнителен микрофон,букса за антена и отделен говорител за микрофона.
Не можах да намеря никъде нокия(апарат)да пасне на стойката.
Мога да ти я дам цялата инсталация за идеята
П.п.Или направо с ТДС-а да я получиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 19 Дек 2008, 17:38

ivan. написа:Сашо и аз имам една платка Nokia под задната седалка,към акомулатора
Отпред ми излиза стойка за гсм,допълнителен микрофон,букса за антена и отделен говорител за микрофона.
Не можах да намеря никъде нокия(апарат)да пасне на стойката.
Мога да ти я дам цялата инсталация за идеята
П.п.Или направо с ТДС-а да я получиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ама неее то момчето ми дава цялата инсталация ... И тя си е на неговата кола оригинално... Въпроса е да се подкара и после направо да я махнем от неговата кола и да я сложим на мойта... Аз затова и питах дали някой има идея как става... Те са едни 100 кабела минаващи през цялото купе и отиващи в багажника... Има си и отделна антена... Всичко си има.. Има микрофон ... Всичко си има...няма причина просто да не работи... Незнам... Аз затова и питах ако някой има такава нокиа в колата си ....Работеща...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 19 Дек 2008, 20:52

Добре де що се мъчиш само !!!

Като ходихме към Петрич не знам дали видя в на Стефан колата е
станало супер, аз също съм направил по същия начин просто с друг
модел и е по шарен. Говоря за плеиър с Bluetooth. За мене тва е най
лесния, евтин и качествен вариянт. Не че нещо, сигурно си го мислил ама
аз лично не виждам смисъл от оригинална с-ма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Дек 2008, 21:11

Аз за това съм пуснал тема че търся блутуут хендсфри и може и счупено защото скоро оригиналния касетофон ще го правя да приказва по телефона :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе до колкото знам телефона се връзва към касетофона като се използва кабела именован Telephone Mute...., и кабелите на предните колонки.
Иначе до колкото знам при мен си има слот на които се пъха цял модул отзад при комфорт модула които е за телефона
Жицата за антената вече я разкарах защото само ми пречеше но застоява в багажника.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 19 Дек 2008, 21:53

_65536_kb_sec_ написа:Аз за това съм пуснал тема че търся блутуут хендсфри и може и счупено защото скоро оригиналния касетофон ще го правя да приказва по телефона :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе до колкото знам телефона се връзва към касетофона като се използва кабела именован Telephone Mute...., и кабелите на предните колонки.
Иначе до колкото знам при мен си има слот на които се пъха цял модул отзад при комфорт модула които е за телефона
Жицата за антената вече я разкарах защото само ми пречеше но застоява в багажника.

Нещеш ли да го видим ве ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сигурно и моя кастофон има такава функция ???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Дек 2008, 13:43

SaSo написа:
_65536_kb_sec_ написа:Аз за това съм пуснал тема че търся блутуут хендсфри и може и счупено защото скоро оригиналния касетофон ще го правя да приказва по телефона :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нещеш ли да го видим ве ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Сигурно и моя кастофон има такава функция ???

може, що да не може, но защо първо като един дипломиран инжинер не си се запознал с Ел схемата ????
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 20 Дек 2008, 16:30

_65536_kb_sec_ написа:
SaSo написа:

може, що да не може, но защо първо като един дипломиран инжинер не си се запознал с Ел схемата ????

Аз със тока съм скаран :mhihi: :mhihi: :mhihi: На мене ми дай тухли, бетон , джулязо... Ей такива неща ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E34