Автоаларми. Къде?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
Автоаларми. Къде?
Ако може да ми кажете къде слагат автоаларми, в района на младост, студентски град, ще съм много благодарен. Знам една марка аларми Милениум много добри, но незнам къде в София поставят такива. Благодаря !
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Автоаларми. Къде?
Azereus написа:Ако може да ми кажете къде слагат автоаларми, в района на младост, студентски град, ще съм много благодарен. Знам една марка аларми Милениум много добри, но незнам къде в София поставят такива. Благодаря !
Няма добри аларми-да си чул някой да казва,опитаха се да ми откраднат колата и добре ,че беше алармата...Същото се отнася и за касетофон или нещо друго от колата.Сложи нещо ,което да не се включва само и да го ползваш за дистанционно отключване и едно скрито ключе ,с което да прекъсваш някоя важна ел.верига-едно време слагах аларми по 500$ -двойни кодове,скачащи кодове,които една пернишка бригада си ги изключваше както поиска,но 3 пъти не успя да се оправи с це-ка ключето и колата дълги години беше моя и си стоеше пред блока.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Дълги години имах скрит ключ и дистанционно за отваряне на вратите от Илиенци за 20лв. което си монтирах сам.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз за тва си търся стъклопакет за 4-те джама с машинките барабар и тогава слагам само ЦК-то и да видим тогава крадене

5 мнения
• Страница 1 от 1