Капачката на радиатора
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Капачката на радиатора
Някой знае ли на М50Б20 клапана на капачката на радиатора за колко Bar-a налягане е
Съмнява ме че не съм с подходящата ...

Съмнява ме че не съм с подходящата ...

E34 M50B25 forever
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Първото, което ми идва на ум - разменете си капачките с някой, който кара същия мотор и виж как е с неговата капачка /а и той ще види как е с твойта/. При положение, че водната помпа и гумените съединения са еднакви не трябва да има разлика в налягянето.
/да не би да се "промъкват" изгорели газове в антифриза, а/
/да не би да се "промъкват" изгорели газове в антифриза, а/
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
grnka написа:защо мисля че няма никакво значение?само единствено ако резбата не е същата,изпуска антифриз ще видиш...аз я смених скоро моята щото и да я стягах или не нямаше значение пак изпускаше антифриз
Това не е капачка за шише

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Strahy
- Потребител
-
- Кара: 520i
- Мечтае да кара: 540i
И аз да се включа
Със сигурност е за 2 бара. Казвам го от личен опит. Имах проблем с твърди маркучи, ходих при лайнарите от Дару Кар и там ми казаха, че колата всеки момент ще издуха гарнитурата, направиха ми тест и се оказа, че имам газове в охладителната с-ма. След теста естествено всичко беше улято в антифриз и естествено не ми бяха долели. Та ходих аз в един друг сервиз и се оказа, че нямам никакви газове в охл-та с-ма и пича каза само - смени си капачката. Купих една нова и вече 30хил. км никакъв проблем. Та никога не ходете за никакви проверки при ония лайнари - просто винаги има нещо според тях. Пък и не мойеш нищо да видиш щото вкарват колата вътре, пък после иди им вярвй.
9 мнения
• Страница 1 от 1