проблем с парното
Модератор: Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
проблем с парното
колеги имам голям проблем с ел.климатика.от кам шофиорското място и зад него място не иска да духа топъл въздух през никоя духалка,а само студен въздух.някои имали представа от какво може да е ще сам много благодарен. 

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
колега аз имам същия проблем и всички викат , че е от ел.клапите на парното , сега съм взел 2-ра употреба и като ги сменя утре ще пиша къв е резлултата 

- Sesko
- ентусиаст
-
в двигателния отсек са и се намират фактически точно пред шофера и са две такива кръгли ,а отгоре им пише Bosch 

- Sesko
- ентусиаст
-
колега от клапаните на парното е и аз съм патил от тях преди три години купих втора употреба и ги смених и все още работят добре но е хубаво да се раздвижват
лятото постоянно са затворени за да не влиза топло а зимата са отворени за да влиза топло и това имам предвид че е добре от време на време когато се сетиш да ги раздвижваш с врътката по средата между централните въздуховоди

лятото постоянно са затворени за да не влиза топло а зимата са отворени за да влиза топло и това имам предвид че е добре от време на време когато се сетиш да ги раздвижваш с врътката по средата между централните въздуховоди

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
На 100% от там ти е проблема ,обаче купуването на клапани 2_ра употреба е почти равносилно на неработещи такива.Почти е невъзможно да се намерят читави.Все пак успех.И не забравяйте да ги раздвижвате периодично за да няма другата зима пак изненади 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
AGT написа:На 100% от там ти е проблема ,обаче купуването на клапани 2_ра употреба е почти равносилно на неработещи такива.Почти е невъзможно да се намерят читави.Все пак успех.И не забравяйте да ги раздвижвате периодично за да няма другата зима пак изненади
а искаш ли да ти кажа колко е невъзможно да се намерят такива за Е32 които са в пъти по усъвършенствани

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- Sesko
- ентусиаст
-
смених неска въпросните клапи , но уви ... същата работа както преди от лявата страна студено от пасажерската топло не се оправи проблема
Пипам двете тръбички , които влизат в купето едната е гореща а другата топла . Някой да има мнение от какво друго може да е

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Sesko написа:смених неска въпросните клапи , но уви ... същата работа както преди от лявата страна студено от пасажерската топло не се оправи проблемаПипам двете тръбички , които влизат в купето едната е гореща а другата топла . Някой да има мнение от какво друго може да е
![]()
![]()
казаха ти вече че е от клапаните на парното,не от клапите.
- Sesko
- ентусиаст
-
kirililiev написа:Sesko написа:смених неска въпросните клапи , но уви ... същата работа както преди от лявата страна студено от пасажерската топло не се оправи проблемаПипам двете тръбички , които влизат в купето едната е гореща а другата топла . Някой да има мнение от какво друго може да е
![]()
![]()
казаха ти вече че е от клапаните на парното,не от клапите.
А кои са тези клапани на парното и къде се намират ???

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
утре разглабям средната конзола за ремонт на термодатчици клапи и всякакви подобни изчадия, писна ми вече от средните духалки да ми духа топло по желание на климатроника

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3