Колеги питане за салон на E34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Колеги питане за салон на E34

Мнение от Peter Angelov » 19 Ное 2008, 19:03

Здрасти, искам да Ви питам, днес ми обясниха че всички части, включително и тапицерията на пасажерската седалка/ дясна / стават да се прехварлят на лявата седалка!! От лявата седалка остава само стойката и управлението!!

Моля за вашено мнение :D

Предварително благодаря

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315

Мнение от mikluho » 19 Ное 2008, 21:42

ТАПИЦЕРИЯТА
ПА ДА :D

ЗАКЛЮЧ :D
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Ное 2008, 22:33

mikluho написа:ТАПИЦЕРИЯТА

Нещо гледам ти бода очичкете май!! Трудно ти е :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Ное 2008, 23:04

Peter Angelov написа:

Невярвам . Малко хумор просто :mhihi: Но иначе е съвършенно прав. И това което си намислил по -добре да извърши тапицер , че не е много лесно .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 19 Ное 2008, 23:22

klintan66 написа:
Peter Angelov написа:

Невярвам . Малко хумор просто :mhihi: Но иначе е съвършенно прав. И това което си намислил по -добре да извърши тапицер , че не е много лесно .

Здрасти,никой не е казал че аз ще го правя :D Просто искам вашето мнение, принципно дали може да стане заменката. Това ми го сподели един от механиците на BMW, вземаш пасажерска седалка и т.н.
То момчето е много компетентно по BMW навсякъде е много на ТИ :mhihi:
Говоря за mikluho специалист е :P ще почина...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mikluho » 19 Ное 2008, 23:33

Peter Angelov написа:То момчето е много компетентно по BMW навсякъде е много на ТИ :mhihi:

РАботата върви на прецакване на хубавата тема за седалките.

Усещам липса на добър тон присъщ за пишещите във форума.
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 0:08

mikluho написа:
Peter Angelov написа:То момчето е много компетентно по BMW навсякъде е много на ТИ :mhihi:

РАботата върви на прецакване на хубавата тема за седалките.

Усещам липса на добър тон присъщ за пишещите във форума.

Здрасти, няма такова нещо!! Интересно е дали ще се получи и аз лично не знам дали някой е правел подобно нещо!! Има логика в това че пасажерската седелка до водача е една от най запазените в повечето случаи! Пича ми обясни преди няколко часа че разликата била само в управлението на седалката за това че ще се падне от вътрешната страна към средния панел иначе всичко друго било едно и също и затова се налага подобно прехвърляне на чаркулаци, гъби и т.н.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mikluho » 20 Ное 2008, 0:17

Прехвърляш омачканата кожа на опънатия пасажерски дунапрен , а опънатата кожа от дясната на лявата седалка като на местата където е съсипан дунапрена подлагаш нови парчета дунапрен . И накрая обилно с препарат за кожа ,като е препоръчително поне ден да не сядаш по седалките.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 0:27

mikluho написа:Прехвърляш омачканата кожа на опънатия пасажерски дунапрен , а опънатата кожа от дясната на лявата седалка като на местата където е съсипан дунапрена подлагаш нови парчета дунапрен . И накрая обилно с препарат за кожа ,като е препоръчително поне ден да не сядаш по седалките.

Скица, говоря за плюш, но принципно не виждам проблем :D Ако се вземе пасажерска хубава седалка може се менка гъбата от нея и според мен няма се налага подлагане и т.н. и после само се поставя от тапицер наново хубавата / запазена тапицерия / Какво ще кажете :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 20 Ное 2008, 10:31

Peter Angelov написа:
mikluho написа:Прехвърляш омачканата кожа на опънатия пасажерски дунапрен , а опънатата кожа от дясната на лявата седалка като на местата където е съсипан дунапрена подлагаш нови парчета дунапрен . И накрая обилно с препарат за кожа ,като е препоръчително поне ден да не сядаш по седалките.

Скица, говоря за плюш, но принципно не виждам проблем :D Ако се вземе пасажерска хубава седалка може се менка гъбата от нея и според мен няма се налага подлагане и т.н. и после само се поставя от тапицер наново хубавата / запазена тапицерия / Какво ще кажете :roll:
Ще кажа , да си намериш един хубав кожен салон ,както няколко колеги направиха включително и аз . Плюша на петицата не е добър по принцип ,да не говорим ако е и по стария модел - "полуплюш", а играчката по смяната му не си заслужава .
Последна промяна klintan66 на 20 Ное 2008, 10:32, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 20 Ное 2008, 10:31

правил съм го няколко пъти няма никакъв проблем
....както спомена по запазени са десните седалки ;)
така че сменяй смело

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 10:51

klintan66 написа:
Peter Angelov написа:

Ще кажа , да си намериш един хубав кожен салон ,както няколко колеги направиха включително и аз . Плюша на петицата не е добър по принцип ,да не говорим ако е и по стария модел - "полуплюш", а играчката по смяната му не си заслужава .

Здрасти, то хубаво да намеря салон кожен и аз искам но от къде!!! :roll: Вече колко пъти пускам обява и никой не пише за салон, ходих по задрстените морги в моя нещастен град и няма! намерих само един и той не става,беше от комби и ако някой желае мога да му кажа къде е, даваше го за 550 лв. с корите не беше лош!! Ако някой има който приема такива поръчки кажете! Но да не носи някви боклуци, че то по добре със плюша да си стоя...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 10:54

the_gate написа:правил съм го няколко пъти няма никакъв проблем
....както спомена по запазени са десните седалки ;)
така че сменяй смело

Здрасти, ми ако не намеря кожен смятам да го напрявя а и плюша дава по така уют/ мекота на купето поне според мен. Ако взема седалки от по старите Е34 дето са с кожа отстрани по седалките и отзад капаците също са кожени! Дали ще станат и май ще е по красиво...

Хайде мнения давайте.. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 20 Ное 2008, 11:08

Peter Angelov написа:...Ако взема седалки от по старите Е34 дето са с кожа отстрани по седалките и отзад капаците също са кожени! Дали ще станат и май ще е по красиво...

няма проблем всичко става щом е от 34 и не е рекаро ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 20 Ное 2008, 11:13

the_gate написа:
Peter Angelov написа:...Ако взема седалки от по старите Е34 дето са с кожа отстрани по седалките и отзад капаците също са кожени! Дали ще станат и май ще е по красиво...

няма проблем всичко става щом е от 34 и не е рекаро ;)

а интересно казаха ми сега че имало салон за Е34 който седалото на задната седалка било на 2 части и гърба също на две части, като седалката се дигала на горе и напред а облегалкта падала и ставало нещо като при комбитата :roll: и май нямало кора пък е от седан и дали стават подобни идиощини :mhihi:

Следваща

Назад към E34