Въпрос за вензиновите маркучи на Е34 М50

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за вензиновите маркучи на Е34 М50

Мнение от Kristiano » 17 Ное 2008, 10:17

Искам да попитам някои зна е ли колко е фи-то и дължината на бензиновия маркуч от вензиновата помпа до бензиновия филтър. И ако може някои да ми препоръча някаква хубава марка, а и предполага че и трябва да издържа и на някакво налягане,дори и малко да е. Защото онзи ден видях че ми капе бензин от него а и колата при натискане на педала от време на време се позамисля, а и от няколко дни ми харчи повечко, та като го сменя предполагам че тези работи ще се оправят , много ще съм благодарен ако някой ми помогне с тази информация!!! благодаря много предварително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 17 Ное 2008, 10:21

8мм е маркуча за бензинопровода. Не пести пари за евтин маркуч за да не се подпалиш някъде... около 3 метра ще са ти предостатъчни за да смениш всички маркучи за бензина.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 17 Ное 2008, 23:31

За М20Б20 колко метра трябват от този маркуч ?
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Ное 2008, 23:49

a от къде да си купя такъв че в камор и вари 2000 бях неприятно изненадан от цената, то бива бива да е важен ама да не е със златна оплетка да го е*а :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 18 Ное 2008, 9:24

Ами по магазините за авточасти.. аз някъде от Ръковска в частта след Сливница го взех моя.. беше 8лв/метър до колкото си спомням.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 14 Дек 2008, 18:10

Стояне, каква цена са ти казали в Камор, че са те уплашили? Питам понеже аз сменях моите понеже се бяха напукали... купих си от магазин за авточасти масло/бензино устойчив - 8 или 10 лв. беше метъра (не помня вече)... не минаха и 2 месеца и както паля един ден си викам "майкаму стара тука много мирише на бензин, кво става..." , слизам ,вдигам капака и гледам как целия акумолатор се олива с бензин :shock: пръска навсякъде и то много силно... скапаня маркуч беше станал като дунапрен... та и аз се замислям да си купя от М Кар. Поне ще знам че е истински!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Дек 2008, 0:43

Колко струва бе де**а и маркуча :shock: :?:
Аз съм сменял двата отпред - късите от краищата на щуцерите към мотора и за обратното гориво с Шампион май преди 3 и повече години и всичко е точно до момента :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 15 Дек 2008, 4:40

Penchev написа:Колко струва бе де**а и маркуча :shock: :?:
Аз съм сменял двата отпред - късите от краищата на щуцерите към мотора и за обратното гориво с Шампион май преди 3 и повече години и всичко е точно до момента :!:

Георги Пенчев

70+ лева само единия от магистралата до мотора
другия и той беше толкова
и аз просто си казах - Те ти булка спасов ден :mhihi: :mhihi: :mhihi:
за това питам защото къде са 70 лева за 1/2 метър маркуч къде са 5 лева
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 15 Дек 2008, 8:03

Значи варианта с М Кар отпада. Не че нещо, но 140лв за 40см. маркуч ми се виждат МНОГО :roll: Ще търся както казва Пенчев-Шампион. Оригиналните са карали 15 години, а тея буклуци дето ги продават не можаха и 2 месеца да изкарат... то верно че и в горивата има само буклици, ама....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 15 Дек 2008, 18:55

почваш да ме замисляш дали да не ида в Дару с тия резултати от евтините маркучи.... :confused: :confused: :confused: :confused:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Дек 2008, 0:34

Ей колеги ,няма нищо случайно :)
Това което се продава наляво и надясно е ... не смятам даже да коментирам :puke:

Аз тогава разпитах и ме пратиха хора в един магазин някъде в Горубляне беше това,но минаха няколко години и не мога изобщо да се сетя къде точно ги купих ,но всичко е точно и за това ви препоръчвам тях :idea:

Всякакви ментета ,дето колата ще пламне като факла за секунди - не мерси ;)

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Joro2004 » 17 Дек 2008, 12:43

Аз съм ги сменил мойте с маркуч на метър от Ауто Плюс. Вече 3 години нямам проблеми. Преди това имах ядове с тези малките парчета, които се нагряват и сдават багажа по-бързо. До момента всичко е точно, проверявам ги и са си еластични. За тия пари ще ги сменявам всяка година и пак няма да излезе и на една трета от цената.... Егати златните маркучи...
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Назад към E34