Въпрос за вензиновите маркучи на Е34 М50
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за вензиновите маркучи на Е34 М50
Искам да попитам някои зна е ли колко е фи-то и дължината на бензиновия маркуч от вензиновата помпа до бензиновия филтър. И ако може някои да ми препоръча някаква хубава марка, а и предполага че и трябва да издържа и на някакво налягане,дори и малко да е. Защото онзи ден видях че ми капе бензин от него а и колата при натискане на педала от време на време се позамисля, а и от няколко дни ми харчи повечко, та като го сменя предполагам че тези работи ще се оправят , много ще съм благодарен ако някой ми помогне с тази информация!!! благодаря много предварително.
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
8мм е маркуча за бензинопровода. Не пести пари за евтин маркуч за да не се подпалиш някъде... около 3 метра ще са ти предостатъчни за да смениш всички маркучи за бензина.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
a от къде да си купя такъв че в камор и вари 2000 бях неприятно изненадан от цената, то бива бива да е важен ама да не е със златна оплетка да го е*а

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Ами по магазините за авточасти.. аз някъде от Ръковска в частта след Сливница го взех моя.. беше 8лв/метър до колкото си спомням.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Стояне, каква цена са ти казали в Камор, че са те уплашили? Питам понеже аз сменях моите понеже се бяха напукали... купих си от магазин за авточасти масло/бензино устойчив - 8 или 10 лв. беше метъра (не помня вече)... не минаха и 2 месеца и както паля един ден си викам "майкаму стара тука много мирише на бензин, кво става..." , слизам ,вдигам капака и гледам как целия акумолатор се олива с бензин
пръска навсякъде и то много силно... скапаня маркуч беше станал като дунапрен... та и аз се замислям да си купя от М Кар. Поне ще знам че е истински!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колко струва бе де**а и маркуча
Аз съм сменял двата отпред - късите от краищата на щуцерите към мотора и за обратното гориво с Шампион май преди 3 и повече години и всичко е точно до момента
Георги Пенчев

Аз съм сменял двата отпред - късите от краищата на щуцерите към мотора и за обратното гориво с Шампион май преди 3 и повече години и всичко е точно до момента

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Колко струва бе де**а и маркуча![]()
![]()
Аз съм сменял двата отпред - късите от краищата на щуцерите към мотора и за обратното гориво с Шампион май преди 3 и повече години и всичко е точно до момента![]()
Георги Пенчев
70+ лева само единия от магистралата до мотора
другия и той беше толкова
и аз просто си казах - Те ти булка спасов ден

за това питам защото къде са 70 лева за 1/2 метър маркуч къде са 5 лева

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Значи варианта с М Кар отпада. Не че нещо, но 140лв за 40см. маркуч ми се виждат МНОГО
Ще търся както казва Пенчев-Шампион. Оригиналните са карали 15 години, а тея буклуци дето ги продават не можаха и 2 месеца да изкарат... то верно че и в горивата има само буклици, ама....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей колеги ,няма нищо случайно
Това което се продава наляво и надясно е ... не смятам даже да коментирам
Аз тогава разпитах и ме пратиха хора в един магазин някъде в Горубляне беше това,но минаха няколко години и не мога изобщо да се сетя къде точно ги купих ,но всичко е точно и за това ви препоръчвам тях
Всякакви ментета ,дето колата ще пламне като факла за секунди - не мерси
Георги Пенчев

Това което се продава наляво и надясно е ... не смятам даже да коментирам

Аз тогава разпитах и ме пратиха хора в един магазин някъде в Горубляне беше това,но минаха няколко години и не мога изобщо да се сетя къде точно ги купих ,но всичко е точно и за това ви препоръчвам тях

Всякакви ментета ,дето колата ще пламне като факла за секунди - не мерси

Георги Пенчев
Аз съм ги сменил мойте с маркуч на метър от Ауто Плюс. Вече 3 години нямам проблеми. Преди това имах ядове с тези малките парчета, които се нагряват и сдават багажа по-бързо. До момента всичко е точно, проверявам ги и са си еластични. За тия пари ще ги сменявам всяка година и пак няма да излезе и на една трета от цената.... Егати златните маркучи...
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
12 мнения
• Страница 1 от 1